"Süti" információ ezen a weboldalon

Azért, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk weboldalunkon. Ha továbbra is a beállítások változtatása nélkül marad a honlapon, azt feltételezzük, hogy Ön elégedett azzal, hogy minden "sütit" megkap a honlapján. Ha szeretné, bármikor meg tudja változtatni a cookie beállításokat. Viszont ez esetben nem tudjuk garantálni weboldalunk megfelelő működését. 

Polc

A minőség a legjobb recept

Ezekben a megszorításokkal és korlátozásokkal nehezített pandémiás időkben sem szívesen mond le az ember a kávézásról. A helyzethez alkalmazkodva viszont egyre inkább otthon kell elkészíteni a krémes vagy éppen jó erős feketét a vásárolt alapanyagokból. A kereskedők is arra hívják fel a figyelmet, hogy vásárlás előtt érdemes tájékozódni, mit és honnan veszünk, mert jó kávét csak jó alapanyagból lehet készíteni.

Feketén-fehéren

Alaposan megbolygatja a pandémia a világ kávépiacát is. Attól kezdve, hogy tavasszal a vendéglátóhelyek bezártak, az otthoni kávézás került előtérbe, de mégsem annyira, hogy ellensúlyozni tudja a vendéglátó-szektor kiesését. 

Tags: