"Süti" információ ezen a weboldalon

Azért, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk weboldalunkon. Ha továbbra is a beállítások változtatása nélkül marad a honlapon, azt feltételezzük, hogy Ön elégedett azzal, hogy minden "sütit" megkap a honlapján. Ha szeretné, bármikor meg tudja változtatni a cookie beállításokat. Viszont ez esetben nem tudjuk garantálni weboldalunk megfelelő működését. 

Magazin

A mai világban a tészta minden, csak nem unalmas, köszönhetően azoknak az újító ­szándékú vállalkozóknak, akik mernek nagyot álmodni és új alapanyagokkal, ­receptúrákkal, az egészséget szem előtt tartva kísérleteznek és alkotnak. Közülük való Vörös Géza is, a Vörös Tészta Manufaktúra ügyvezetője, aki többek között egy elfeledett, ősi búzafajtát, az alakort használja tésztái alapanyagának.