A grilláruk jelenléte az utóbbi egy évtizedben jelentőssé vált a hazai hústermékek piacán. A fogyasztói szokások változásával nemcsak ízletes, hanem innovatív termékekkel is megjelentek a gyártók.
A grilláruk jelenléte az utóbbi egy évtizedben jelentőssé vált a hazai hústermékek piacán. A fogyasztói szokások változásával nemcsak ízletes, hanem innovatív termékekkel is megjelentek a gyártók.
A tavaszi-nyári idényben folyamatosan nő a grilltermékek, -húsok, -fűszerek, -szószok és a grillezéshez kapcsolódó áruk iránti kereslet.
Ötven százalékot meghaladó mértékben bővült az elmúlt évben a hazai logisztikai és ipari ingatlanok piaca. A kereslet hatalmas, amit jól mutat, hogy gyakorlatilag nincs ma Magyarországon szabadon rendelkezésre álló bérelhető ingatlan.
Bővebben: Száguld, de nagyot fékezhet az ipari ingatlanok piaca
A sportos életmódot követő, egészségtudatos fogyasztói trendek erősödésére reagálva az élelmiszeripar folyamatosan új, innovatív termékekkel jelentkezik.
A tavaszi nagytakarítás hagyományosan minden évben kihívást jelent a gyártóknak és a kereskedőknek egyaránt, hiszen a fogyasztók egyszerre keresik a már jól ismert és az innovatív termékeket.