Az ALDI Magyarország újabb árcsökkentést jelentett be, ezúttal mirelit termékek árát mérsékli. A diszkontlánc öt fagyasztott gyümölcsfajta esetében ért el a korábbinál alacsonyabb beszerzési árat, így a vásárlók jelentősen, akár 25%-kal olcsóbban juthatnak hozzá az egészséges gyümölcsökhöz.

Az ALDI Magyarország az ország legdinamikusabban növekvő áruházláncaként elkötelezett az árcsökkentés és a fogyasztói előnyök biztosítása iránt. A vállalat számos intézkedést hoz annak érdekében, hogy a magyar fogyasztók azonnal részesüljenek a beszerzési piacon elért kedvezményekből, és minél több terméket vásárolhassanak meg a korábbinál olcsóbban. A fagyasztott gyümölcsök piacán a jó termésnek is köszönhetően a legtöbb, általa forgalmazott terméknél a korábbinál kedvezőbb beszerzési árat ért el a cég. A méztermékek tartós árcsökkentése után az ALDI a gyümölcsöknél is továbbadja a kedvezményt, és november 2-ától érvényesíti a mérséklést a fogyasztói árakban is.

Az árcsökkentéssel érintett termékek a kedvezmény mértékével és az aktuális fogyasztói árral:
SWEET VALLEY Gyümölcsmix: eper / erdei gyümölcs / nyári gyümölcs 750 gr - 20%, 1199 Ft/csomag,
SWEET VALLEY Áfonya 500 gr - 8%, 1199 Ft/csomag,
SWEET VALLEY Málna 500 gr - 25%, 1499 Ft/csomag.

„Az ALDI 2023-ban már a nyolcadik tartós árcsökkentési intézkedését hozza meg. A vásárlók a vitaminbevitelt biztosító, továbbá az ünnepi sütéshez-főzéshez is szükséges fagyasztott gyümölcsökhöz azonnal kedvezőbb áron juthatnak hozzá. Tartósan alacsony árainkkal hozzájárulunk a vásárlók spórolási törekvéseihez, a magas minőségből ugyanakkor továbbra sem engedünk” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Az ALDI továbbra is jelentős intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy a vásárlók minden esetben még alacsonyabb árakkal találkozzanak az üzletláncnál, ezért hetente 100-130 árucikk esetében hirdet akciót, míg a karácsonyi szezonra is készülve az üzletek középső soraiban található non-food termékeket akár 50%-os kedvezménnyel kínálja.