Ajándékkártya-sorsolással, 30 másodperces ingyenes bevásárlással, online halloweeni tökvadászattal, féláron megvásárolható Russell Hobbs termékekkel és számtalan értékes nyereménnyel készült a Rossmann az év utolsó három hónapjára. A vásárlók személyesen, online és az applikáción keresztül egyaránt találkozhatnak izgalmas játékokkal, kedvezményekkel és promóciókkal, így érdemes figyelemmel kísérni a drogérialánc felhívásait és platformjait.

A 30. születésnapját ünneplő Rossmann három hónapos nyereményjáték-sorozattal, míg az évente két alkalommal megtartott lojalitás kampány keretében exkluzív törzsvásárlói kedvezményekkel készült az év végére. A drogérialánc többek között ezzel szeretné megköszönni vásárlóik bizalmát és hűségét.

A vásárlók többsége spórolási szándékkal csatlakozik a hűségprogramokhoz, ugyanis segítségükkel akár havi 10.000 forint is megtakarítható, de érdemes figyelemmel kísérni az időszakos promóciókat is, hiszen törzsvásárlóként számos további ajánlathoz és plusz kedvezményhez juthatunk hozzá.

Ilyen például a Rossmann jelenleg is futó Russell Hobbs kampánya, ahol a részvétel egyetlen feltétele, hogy legyen Rossmann+ tagságunk. Az év végéig tartó lojalitás promóció keretében nem kell mást tennünk, mint figyelni költési egyenlegünket, ugyanis 10-20-30 ezres költést követően kedvezményesen lehet megvásárolni a promócióban található termékeket – jelen esetben a Russell Hobbs készülékeket.

„Az üzletekben, illetve a webshopon keresztül elköltött összegért cserébe féláron, vagy még annál is nagyobb kedvezménnyel juthatnak hozzá a vásárlók a Russell Hobbs márka konyhai kisgépeihez. A termékek között elérhető többek között rozsdamentes keverőtál, vízforraló, kenyérpirító, só és bors szóró, kézi és botmixer, valamint a Street Kitchen kiadásában megjelent két vadonatúj szakácskönyv is” – emelte ki Varga Anita Ágnes, a Rossmann Magyarország marketing vezetője.

Október 23. és november 5. között online halloweeni tökvadászatra invitálja a vállalat a Rossmann+ tagokat. A mobil applikáción keresztül elérhető nyereményjáték során 15 elrejtett halloween tököt kell megtalálni az idő lejárta előtt.

Fürjes Ádám, a Rossmann Magyarország webshop vezetője hozzátette: „A kihívást sikeresen teljesítők között 10db ajándékcsomagot, 10db 50 000 forint értékű ajándékkártyát, valamint 3db iPhone SE 2022 64GB-os készüléket sorsolunk ki november 6-án, így azt gondolom tényleg érdemes játszani”.

A tavalyi év során a Rossmann piackutatás keretében mérte fel a fogyasztói szokásokat: az eredmények többek között rámutattak arra is, hogy a drogériákban vásárlók több mint 80 százalékának az ár a legfontosabb egy-egy termék kiválasztásánál. A spóroláshoz kiemelt segítséget nyújt a vállalat hűségprogramja, ugyanis a Rossmann+ VIP segítségével a már elérhető kedvezmények további akciós árakkal társulnak, valamint a negyedéves költések alapján is plusz kedvezményekben részesülhetnek.