Új kényelmi szolgáltatás a növekvő online kereskedelemben: ez a LeShop, a Volvo, és a Svájci Posta együttműködése.

A LeShop azonnali szállítást kínál Svájc nagyobb városaiban, Zürichben, Bernben, Genfben és Lausanne-ban, ahol az online megrendelt termékeket a parkoló Volvók csomagtartójában helyezik el.
A Posta kézbesítője egy, a Volvo által kifejlesztett digitális kulcsot kap, amely egyszeri hozzáférést tesz lehetővé a kocsi csomagteréhez. Az „In-car delivery” szolgáltatás rugalmas szállítási időket és helyeket tesz lehetővé, ráadásul a segítségével elkerülhetőek lesznek a sikertelen szállítások, emellett egyszerűbbé és kényelmesebbé válnak az online vásárlások is. 

Dominique Locher, a LeShop vezérigazgatója elmondta: „a kocsi csomagterébe történő szállítással nagyon közel kerülünk ahhoz a víziónkhoz, hogy a bevásárlás zökkenőmentessé válik. A dolgozó nők és férfiak a nap végére cipekedés és extra utak nélkül minden szükséges termékhez hozzájutnak”. A szolgáltatás  működése során a felhasználók regisztrálnak az „In-car Delivery”-n, a kívánt termékeket megrendelik a LeShop-on, és végül a Volvo-jukat választják ki szállítási célpontként.

A szállító GPS segítségével meghatározza az autó helyét, az egy alkalomra szóló digitális kulcs segítségével nyitja ki a csomagtartót, ahová bepakolja a megrendelt termékeket. Ezután az ügyfél értesítést kap a szállításról, és a kulcs érvényessége megszűnik.