Az IGD bemutatja, hogyan érheti el a brit élelmiszeripar a nettó zéró kibocsátási célokat.

Az Institute for Grocery Distribution (IGD) „A nettó zéró átállási terv az Egyesült Királyság élelmiszer-rendszere számára” című jelentésében útmutatót nyújt az élelmiszeripari ágazat számára ahhoz, hogy a mezőgazdaságban 70%-os kibocsátáscsökkentést lehessen elérni, teljesen szén-dioxid-mentessé téve a villamosenergiát, a fűtést, és a közlekedést.
Az IGD megbízásából az EY és a WRAP tanácsadó cégek által készített jelentés független, tényeken alapuló véleményt nyújt arról, hogy az Egyesült Királyság élelmiszerrendszere a maga egészében hogyan csökkentheti az üvegházhatású gázok kibocsátását a 1,5 fokos SBTi cél elérése érdekében, valamint hogyan érheti el az Egyesült Királyság törvényben előírt nemzeti célját.