December 8-án zárás után a készlet erejéig egyedülálló vásárlási lehetőséget biztosít törzsvásárlóinak az Auchan. A VIP Vásárlók Éjszakáján a Bizalomkártyával rendelkezők vehetnek részt, akiket egészen 23 óráig óriási kedvezményekkel vár a legtöbb Auchan áruház.

A karácsony előtti hetekben megtelnek a bevásárlóközpontok, az elvégzendő feladatlista napról napra egyre hosszabb és az ünnepek előtti utolsó bevásárlások megtervezése és lebonyolítása is nagy kihívást jelent. Az Auchan ebben szeretne segíteni a Bizalomkártyával rendelkező törzsvásárlóinak, akiket december 8-án meghosszabbított nyitvatartással, nagyon kedvező árakkal és extra kedvezményekkel vár a VIP Vásárlók Éjszakáján.

Az elmúlt évek során kialakult gazdasági helyzet és inflációs környezet miatt egyre többen élnek a különböző hűségprogramok nyújtotta előnyökkel. Ezt a tendenciát mutatja az is, hogy az Auchan vásárlók több mint fele rendelkezik már Bizalomkártyával, vagy ennek digitális változatával, az OkAuchan applikációval. A Bizalomkártyás vásárlók számos kedvezményes lehetőség közül válogathatnak, illetve minden vásárlás alkalmával Bizalompontokat is kapnak, amit aztán egy az egyben levásárolhatnak egy következő alkalommal. Emellett egész évben különböző kedvezményes ajánlatokkal élhetnek, most pedig egy egyedülálló éjszakai vásárláson vehetnek részt.

Az Auchan Magyarország 2 órával meghosszabbítja nyitvatartását december 8-án, pénteken este, hogy ezzel is kényelmesebbé tegye a hűségprogramjában résztvevőknek az ünnepi készülődést. A VIP Vásárlók Éjszakáján az ország 19 Auchan hipermarketje 21 óra helyett 23 óráig, a soproni és az újhegyi áruház pedig 22 óráig tart nyitva. Édességgel, pezsgővel fogadják a törzsvásárlókat, akiknek a különleges vásárlói élmény mellett extra kedvezményeket is adnak. A karácsonyi dekorációkat, játékokat, textileket, szépségápolási termékeket, alkoholos italokat és az egészséges élelmiszereket 20%-kal, az illatszereket 25%-kal, a könyveket pedig 30%-kal olcsóbban vásárolhatják meg az extra nyitvatartás ideje alatt. A már érvényes akciókon felül az áruházlánc további kedvezményeket is nyújt, így még kedvezőbb áron adnak a készlet erejéig olyan népszerű termékeket is, mint például a Martini pezsgőt, Baileys-t, Lindt csokoládékat és egyes mosószereket.

A kiemelt kedvezményekre csak a Bizalomkártyás vásárlók jogosultak, de természetesen, azokat sem küldik ki, akik záráskor épp az áruházakban tartózkodnak és még nincs törzsvásárlói regisztrációjuk. A kártyát viszont közvetlenül az esemény előtt is meg lehet igényelni a helyszínen, illetve online regisztrációra is van lehetőség az OkAuchan applikációban, ahol az aktuális ajánlatokat és a Bizalompontok számát is nyomon lehet követni. Az Auchan mindenkit arra bátorít, hogy regisztráljon, igényeljen Bizalomkártyát, és jöjjön el az első Vásárlók Éjszakájára.