Már nálunk is kaphatóak az Auchan saját illatszermárkájának termékei. Az új termékek között 95 százalékban organikus összetevőket tartalmazó natúrkozmetikai termékcsalád, hipoallergén és dermoprotektor termékek, hajápoló termékek, illetve tusfürdők is megtalálhatók.

A szépségápolási márka széles portfóliójából a 95%-ban organikus összetevőket tartalmazó natúrkozmetikumok (tusfürdő, testápoló, kézkrém, hajmaszk, sampon, balzsam, folyékony szappan), a hajápoló termékek, illetve a tusfürdők már kaphatók. Az év során pedig smink-, arcápoló és napozó termékekkel, dezodorokkal, illetve férfi kozmetikumokkal valamint parfümökkel is bővül a kínálat. A saját márkás termékek, jóval megfizethetőbb árat kínálnak a nagy vezető márkákénál, a multinacionális hipermarket-lánc viszont magas minőséget is ígér

tus cosmia

„A Cosmia termékeket a modern élet követelményeinek megfelelően fejlesztették ki. A kellemes illatok, a legmagasabb minőségű, természetes összetevők, a praktikus csomagolás és az ismert, vezető márkáknál jóval megfizethetőbb ár mind azt a cél szolgálják, hogy a hétköznapokban bárki számára hozzáférhető legyen a minőségi szépségápolás élménye” – írják. 

lakk

A bőrgyógyászok által tesztelt termékeket Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban gyártják, az illatokat pedig nemzetközi szakértők fejlesztették ki. „A termékek csomagolását egyszerűség és letisztultság jellemzi, így kiválóan illenek bármely fürdőszobába vagy hálószobába. Ráadásul a testápoló termékek kicsi, táskában is könnyen elrejthető mérettől a családi kiszerelésig, számos variációban elérhetők, így az utazástól az otthoni szépségápolásig mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő kivitelt.”