3 napos tematikus rendezvény sorozattal nyitja az évet a Culina Systems. Itt az ideje megismerkedni a legújabb konyhatechnológiai fortélyokkal, pék- cukrász- és húsüzlet berendezési trendekkel és kiaknázni a szokásos étel/ital kínálat bővítésében rejlő profitnövelő lehetőségeket.

A 3-as rendezvénysorozat január 17-én a Culina séf továbbképzéssel indul. Zoboki Zoltán mesterszakács és Botka Mihály Culina séf olyan technológiai fortélyokat ad át a résztvevőknek, ami nemcsak az étel minőségében, íz világában lesz érzékelhető, hanem a konyha működésének hatékonyságában is.

essystemk labagatella w

Január 18-án kerül sor a Culina Bakery Day-re, amely a pékségek, mintaboltok és üzletláncok, valamint cukrászdák számára nyújt célzott profitnövelő ötletbörzét az üzletfejlesztéshez.

Végül január 19-én a rendezvény sorozat a Culina Hús Csúccsal zárul, amelynek középpontjában a húsboltok, és az ő igényeik, lehetőségeik állnak majd.

 

További információ honlapunkon, ill. program koordinátorunknál:

Mutombo Angelika, 06-20-569-7566,

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Már csak egy hét!

Jelentkezzen most, hiszen a résztvevők száma korlátozott!

 culina logo

www.culina.hu