3 napos tematikus rendezvény sorozattal nyitja az évet a Culina Systems. Itt az ideje megismerkedni a legújabb konyhatechnológiai fortélyokkal, pék- cukrász- és húsüzlet berendezési trendekkel és kiaknázni a szokásos étel/ital kínálat bővítésében rejlő profitnövelő lehetőségeket.
A 3-as rendezvénysorozat január 17-én a Culina séf továbbképzéssel indul. Zoboki Zoltán mesterszakács és Botka Mihály Culina séf olyan technológiai fortélyokat ad át a résztvevőknek, ami nemcsak az étel minőségében, íz világában lesz érzékelhető, hanem a konyha működésének hatékonyságában is.
Január 18-án kerül sor a Culina Bakery Day-re, amely a pékségek, mintaboltok és üzletláncok, valamint cukrászdák számára nyújt célzott profitnövelő ötletbörzét az üzletfejlesztéshez.
Végül január 19-én a rendezvény sorozat a Culina Hús Csúccsal zárul, amelynek középpontjában a húsboltok, és az ő igényeik, lehetőségeik állnak majd.
További információ honlapunkon, ill. program koordinátorunknál:
Mutombo Angelika, 06-20-569-7566,
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Már csak egy hét!
Jelentkezzen most, hiszen a résztvevők száma korlátozott!