Új szakemberek érkeztek a Wolt Magyarország csapatához – Zsoldos Mónika az ügyfélszolgálat, Somodi Alpár a kiskereskedelmi forgalom, Varga Gergő pedig az operáció irányítását látja el.

Zsoldos Mónika nyolc évig a League of Legends nevű online játék játékostámogatásával foglalkozott, hat európai, latin-amerikai, észak-afrikai és közel-keleti országok csapataiért volt felelős. Megelőzően a vendéglátásban szerzett tapasztalatot üzletvezetőként, és önkéntes segítőként vett részt a BOCS különböző környezettudatossággal kapcsolatos projektjeiben. A Wolthoz ügyfélszolgálati vezetőként csatlakozott, a legdinamikusabban növekvő csapatot irányítja. Feladata, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak koordinálásával elősegítse a felhasználók és partnerek elégedettségének fenntartását, javítását. Az ügyfélszolgálati csapat magasra tette a lécet: a felhasználók visszajelzése alapján folyamatosan 95% körüli az elégedettségi mutatójuk.

„Az ügyfélszolgálatnál elődjeim nagyon jó munkát végeztek annak ellenére, hogy figyelemreméltó gyorsasággal nőtte ki magát a cég a start-up státuszból. A célom az, hogy segítsek mindenkinek a legjobbat kihozni magából. Úgy érzem, hogy már az első perctől fogva megtaláltam a hangot a kollégákkal, segít ebben a közös humorérzék is. Munka közben nem az számít, hogy kitől jött egy ötlet, inkább az, hogy a közös érdekeket tartjuk szem előtt” – mondja Mónika új feladatáról.

 Somodi Alpár a Wolt új kiskereskedelmi forgalomért felelős vezetője. Alpár a MOL romániai leányvállalatánál kezdte pályafutását, vegyesáru-kereskedelmi osztályvezetői pozícióban. 2006-tól a Sony magyarországi leányvállalatánál helyezkedett el, kiemelt ügyfélmenedzseri munkakörben. A Sony-nál töltött 15 éve alatt számos pozíciót megjárt értékesítési és termékmarketing területen, budapesti és londoni munkavégzéssel. Legutóbb a szórakoztató elektronikai cikkek magyarországi értékesítéséért felelt. A Woltnál a legfőbb feladata a kiskereskedelmi forgalom további növelése elsősorban a nemzetközi kiskereskedelmi láncok Wolt felületén történő elérhetővé tétele által. 

„Szeretnék aktív részese lenni a Wolt magyarországi és nemzetközi sikertörténetének, a korábban megszerzett kereskedelmi és értékesítési tapasztalataimmal segíteni a cég piaci pozíciójának további megerősítését. A quick-commerce területén kiaknázatlan üzleti lehetőségeket látok, amelyek előreláthatóan hosszú évekig fogják majd sokrétűvé és dinamikussá tenni a feladataimat. A Wolt által képviselt emberközpontú vállalati kultúra és megoldás-centrikus gondolkodásmód az, amivel teljes mértékben azonosulni tudok, és ami a céget vonzóvá tette számomra” – foglalta össze a Wolttal kapcsolatos benyomásait Alpár.

 Varga Gergő jól ismeri a Woltot, hiszen már három éve a cég munkatársa. Az ügyélszolgálaton kezdte pályafutását, ahonnan néhány hónap után az operációs csapathoz került át. A legalapvetőbb kapcsolattartástól, a raktár rendben tartásától indulva jutott el a futártájékoztatók szervezésén és lebonyolításán keresztül a teljes magyarországi futár toborzás vezényléséig, végül pedig az operációs csapat vezetéséig. Az operáció felelős a Wolt platformon keresztül szállító futárokkal történő kommunikációért, a díjazásukért, az ehhez tartozó pénzügyi tranzakciókért, a megfelelő aktív futár létszám biztosításáért, a rendszer optimalizálásáért és a specifikus logisztikai beállításokért.

 „Az egyetemi éveim során belecsöppentem a futárok világába, ami azonnali szerelem volt. Az így megismert szellemiséget magaménak érzem a mai napig , és semmiképpen sem szerettem volna ezt elhagyni. A Woltnál rátaláltam a tökéletes megoldásra, hogyan ötvözhetném mindezt a tanulmányaim során elsajátított dolgokkal. Ez egy olyan közösség, ahol érték az eltérő vélemény, ahol mindenki számára van lehetőség bizonyítani, ahol az eredményeidet garantáltan elismerik. Vezetőként szeretném az összes Wolton keresztül szállító futár számára a legjobb feltételeket megteremteni, a vásárlóink számára a leggyorsabb és legprofibb kiszállítást nyújtani, a csapat számára pedig biztosítani azt az élményt, amit számomra jelent a Wolttal közös munka a legelső pillanattól” – árulta el Gergő a céljairól.

 A Wolt-közösség erejét jelzi, hogy két terület esetében is a távozó vezetők nem kerültek házon kívülre: Juhász Réka korábbi operációs vezető és Erős Levente korábbi kiskereskedelmi vezető is maradtak a Woltnál, a globális területeken várták őket új feladatok.