A tavalyi évi balatoni nyitás után, idén újabb szállítási területekkel bővíti szolgáltatásait a Kifli.hu. Az online e-kereskedelmi lánc 2021. július 1-jétől Budapest, valamint a Balaton keleti partja után már a Velencei-tónál is elérhetővé teszi szolgáltatásait.

Az új régiók érintésével a Kifli.hu lehetővé teszi, hogy a nyaralás ténylegesen a pihenésről és a feltöltődésről szóljon, hiszen a házhoz szállítás segítségével senkinek sem kell megszakítani a pihenését, a hűtő mégis mindig tele lesz.

 Július 1-től megnövelik a balatoni régiónál elérhető időablakok mennyiségét, a velencei térségben pedig naponta 80 rendelést tudnak majd kiszállítani. Az idősávok esetén egy órás időablakokat választhatnak a balatoni és velencei régió vásárlói, 9-13 és 15-19 között. Rendelésük leadására a választott időpont előtt 13 órával van lehetőség, így garantálható, hogy a csomag a kívánt időben érkezik meg. Az 1 órás szállítási időablakok miatt a vásárló pontosan be tudja osztani az idejét, így a pihenést sem kell megszakítani. Ráadásul a szállítás előtt sms-ben vagy push értesítésben jelzik a vásárlónak, hogy pontosan mikor érkezik a futár.  A budapesti kiszállításhoz hasonlóan pedig a 14.999 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. A Kifli Prémium szolgáltatás a balatoni, illetve velencei térségben nem elérhető, itt nem tudnák ugyanazt a színvonalat, 15 perces időablakokat, illetve az expressz kiszállítást tartani.

 A szállítási területek az alábbiak szerint alakulnak:

Balaton keleti-medencéje: Szántód, Zamárdi, Siófok, Balatonvilágos, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Felsőörs, Alsóörs, Csopak, Paloznak, Balatonfüred, Tihany.

Velencei-tónál: Agárd, Gárdony, Kápolnásnyék, Sukoró, Velence