Érték és Minőség Nagydíjjal tüntették ki a Florin Zrt. piacvezető, Brado kéz- és bőrfertőtlenítő termékcsaládját. Az elismerést a vállalat vezetője csütörtökön vehette át az Országház Felsőházi termében a Gazdaság Ünnepén. A szegedi kozmetikai és háztartásvegyipari cég is tagja azoknak az idén kitüntetett társaságoknak, amelyek bizonyították termékeik világszínvonalát.

Fontos elismerésben részesült a Florin Zrt., miután a Superbrands díjat követően a Brado kéz- és bőrfertőtlenítő termékei elnyerték az Érték és Minőség Nagydíjat. Idén a védjegyhasználatot és a kitüntetést 34 pályázó 41 pályázata érdemelte ki, a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő 45 főcsoport több mint 100 témakörében meghirdetett nívós megmérettetésen.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat csaknem negyven évvel ezelőtt kezdte fejleszteni kéz- és bőrfertőtlenítő készítményeit, melyet a világjárvány okozta kihívások idején a jelenlegi szakembergárda, az évtizedekre visszanyúló tapasztalatokra építve tökéletesített tovább. Mára a termékcsalád jelen van szinte az összes magyarországi egészségügyi-, oktatási- és szociális intézményben, segítve az ott dolgozó és megforduló emberek mindennapi higiéniáját.

A termékcsaládban megtalálhatóak a kéz- és bőrfertőtlenítő termékek különböző kiszerelésben és csomagolásban. A társaság fejlesztései folyamatosan arra irányulnak, hogy a partnerei és vásárlói a legjobb és legpraktikusabb módon gondoskodhassanak a fertőtlenítésről a legjobb áron. Ennek fontos pillére a hazai gyártásban és a közvetlen kereskedelmi képviseletnek köszönhető.

„Cégünknél a vegyészektől kezdve a csomagolóüzemben dolgozó kollégákon át mindenki értéket teremt, amely vásárlóink kezében érve nyer értelmet. Nagy elismerés és fontos visszajelzés számunkra az Érték és Minőség Nagydíj, hiszen tudjuk jó úton járunk. A jövőben is azért fogunk dolgozni, hogy ezt a kitüntetést vásárlóink továbbra is saját bőrükön tapasztalhassák” – hangsúlyozta Barta Attila, a Florin Zrt. vezetője.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használata és vele a kitüntető cím viselése azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, úgy mint a Florin Zrt. által gyártott Brado kéz- és bőrfertőtlenítő termékcsaládja.

A pályázati rendszer célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalára, és elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, nagy hozzáadott szellemi értéket képviselő termékek előállítását. A Pályázat Kiírói Tanácsa ebben a járványügyi és gazdasági helyzetben, egy energiaválság közepén különösen fontosnak tartotta, hogy saját eszközeivel, a kitüntető címek elnyerésének lehetőségével segítséget nyújtson a gazdasági élet szereplőinek.