Gyogyszertári elérés a Kifli.hu-n


A Kifli.hu weboldaláról már néhány kattintással elérhetőek a BENU gyógyszertár online kínálatában szereplő legnépszerűbb termékek.
A Kifli és a BENU közös együttműködésével plusz szolgáltatás érhető el azon vásárlók számára, akik gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnének hozzáférést olyan, gyógyszertárakban elérhető termékekhez, mint például a vény nélkül kapható nem támogatott gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők, és szépségápolási termékek (vényköteles gyógyszerek továbbra is csak a gyógyszertárakban érhetők el).
A fő célkitűzés a BENU gyógyszertárak által képviselt biztonságos gyógyszerelérhetőség mellett a hozzáférési idő lerövidítése volt, hiszen a koronavírus-járvány még nagyobb óvatosságot kíván tőlünk a megszokott napi tevékenységeink során. Szeretnénk mindezen értékeket ötvözni a gyorsasággal azon fogyasztóink számára, akik előnyben részesítik az online vásárlást.

„Nagyon sok vásárlónk van (kisgyermekes családok, idősek), akik számára különösen fontos, hogy kényelmesen az otthonukból hozzájussanak fontos gyógyszertári termékekhez, vitaminokhoz néhány órán belül. A Kifli csapat számára boldogság, hogy a BENU-val közösen megfelelhetünk ennek a vásárlói elvárásnak.” - mondta Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.

Az új együttműködés eredményeként még magasabb szintre kerül a kényelmes bevásárlás a Kifli.hu-n: a BENU online kínálatának több mint 1.500 legnépszerűbb terméke közül válogathat az új gyógyszertári oldalt felkereső vásárló könnyen, egyszerűen.
Az online áruházban 4 órás, de akár 3 órán belüli expressz szolgáltatás is elérhető, amely egyedivé teszi a Kifli és a BENU együttműködését a magyar piacon.

„A Kifli és a BENU együttműködés a cégek legerősebb oldalait ötvözi: a BENU több évtizede képviselt magas szolgáltatási színvonalát és szakmai know-how-ját a Kifli forradalmi logisztikai megoldásával.” – tette hozzá Szombati Gergő, a BENU Magyarország Zrt. E-commerce vezetője.

A Kifli.hu hétvégén is tárt karokkal várja az online vásárlókat, hiszen ez az online szupermarket a hét minden napján reggel 7 és 22, illetve pénteken és szombaton 7 és 23 óra között üzemel, így a honlapon megtalálható gyógyszertári termékek is könnyen elérhetőek bárki számára ezen időszak alatt.
Ezzel az innovációval a Kifli.hu havi szinten több, mint 32 ezer Kiflis háztartásnak tud segíteni abban, hogy még kényelmesebb és gyorsabb legyen a bevásárlás.
A kidolgozott és professzionális Kiflis logisztikai rendszert alkalmazva, együttműködve a BENU-val, a Kiflis futár juttatja el a rendeléseket a vásárlókhoz minden esetben zárt dobozban, eleget téve ezzel a BENU évek óta biztonságosan üzemeltetett online gyógyszer-kiskereskedelmi és csomagküldési sztenderdjeinek.