Az idén negyedik alkalommal megrendezésre került SIRHA innovációs termékversenyen a CERES NEW LINE TERMÉKCSALÁD II. helyezést ért el.

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Sirha Budapest nemzetközi innovációs termékversenyt. A szakmai kiállításhoz kapcsolódó versenyre csak a kiállítók nevezhettek, innovációjuknak megfelelő 5 kategóriában. A verseny célja, hogy a kiállítók bemutathassák a két kiállítás közötti időszakban piacra bevezetett innovatív termékeiket és szolgáltatásaikat. 

A Sirha Budapest Szakkiállítás megnyitó ünnepségén került sor az innovációs termékversenyen meghirdetett 5 kategória eredményének kihirdetésére, a dobogós helyezettjeinek és különdíjasainak gratulációjára és a díjak átadására. Az okleveleket és egyedi üvegdíjakat Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára, Tihanyi Klára, a Hungexpo stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója, valamint Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin főszerkesztője és egyben a verseny zsűri elnöke adták át.

A Sirha Budapest 2020 Innovációs Termékversenyen a Sütőipari és cukrászati termékek kategóriában a CERES NEW LINE TERMÉKCSALÁD II. helyen végzett.

„Büszkék vagyunk erre a díjra, mert a Ceres a minőség mellett tette le a voksát, célunk, hogy a fogyasztók tudatos életmódját elősegítsük, melybe a New Line termékcsaládunk tökéletesen beilleszthető.” – mondta el Mikos István a Ceres ZRt. igazgatóságának alelnöke, vállalati igazgatója.