A rekordmennyiségű nemzetközi díjat bezsebelő csokoládémanufaktúra, a chocoMe, újabb ínycsiklandó ízvarázslatokkal kényezteti az édesszájúakat és a kifinomult ízek rajongóit. Íme a 7 mámorító desszertkülönlegesség, melyek megédesítik az őszt.

chocoMe Raffinée 3 - Különleges drazsé válogatás.  Az egyik legerősebb csáberővel rendelkező újdonság dobozában a Valrhona édes különlegességei lapulnak: a friss gyümölcs, a bársonyos kakaóvaj és a cukor egyszerűnek tűnő találkozásából mennyei ízek születtek. A mindössze három klasszikus összetevőből álló alapanyaghoz hasonlót korábban még egyetlen csokoládégyártó cég sem fejlesztett. Az ínycsiklandó íz mellett e desszertálom másik szuperképessége, hogy teljes mértékben vegán termék - az egyediség már a csomagolásban is megmutatkozik: a háromféle ízköltemény drazséi elegánsan, egymástól teljesen elszeparálva bújnak meg a manufaktúrára jellemző, kifinomult dobozban.

chocoMe Petit 21 - Falatnyi étcsokoládé lapocskák mangó töltelékkel.  „A mindössze 5 mm vékony, 21 darab chocoMe logót formáló csokoládé lapocska varázsa abban rejlik, hogy kecses megjelenésük ellenére meg is töltöttük őket. A tavaly bevezetett termékkategória 2019 őszén egy újabb ízvariánssal egészül ki, mangóval töltve. A trópusi mangó ízét fagyasztott Alphonso mangó gyümölcspürével és liofilizált mangóval együttesen csempésztük az étcsokoládé burok belsejébe.”

 

chocoMe Forró csokoládé. „Hogy az élmény tökéletes legyen, csokoládé forgácsok formájában készítettük el termékünket annak érdekében, hogy minél egyenletesebben felolvadjon a forró vagy felhabosított tejben, illetve minél lágyabb, krémesebb végeredményt élvezhessen.”

 

„A forró csokoládé forgácsok teljesen homogén ízélményt nyújtanak, ugyanis a fűszerek még a meleg, olvadt csokoládéba kerülnek bekeverésre, melyet formába öntünk, lehűtünk, és ezt követően forgácsoljuk fel apró, kis darabokra. 25-30 g csokoládé forgácsot javaslunk összekeverni forrásban levő vagy felhabosított tejhez (200ml). Alapos elkeverést követően, miután a csokoládé forgácsok elolvadtak, kellemes, lágy csokoládéitalt kapunk” – mondja a világhírű magyar manufaktúra atyja.