2017. március 2-4. BOK (volt: Syma Csarnok), Budapest

SZAKKIÁLLÍTÁS A SZEZON KEZDETE ELŐTT

Március 2-án, 5.000 m2-en, 40 kiállító -köztük olasz és szlovák cégek - részvételével nyitja meg kapuit Magyarország és Közép-Európa egyetlen fagylalt tematikájú szakkiállítása. A 2015. évi indulást követően, a piaci szereplők igényeihez igazodva új arculattal, névvel és koncepcióval, mégpedig a szakmai közönségnek szóló jelleggel kerül megrendezésre. A kiállítás kora máciusi időzítésével is arra törekszik, hogy még a tavaszi szezonkezdés előtt, a fagylaltozók nyitását megelőzően hozza össze egy fedél alá a legjelentősebb alapanyag és gépforgalmazókat valamint a cukrászdákban és fagylatozókban dolgozó szakembereket. A rendezvény iránt nemcsak hazánkból és a fagylalt hazájának számító Olaszországból érkeznek kiállítók, de a szomszédos Szlovákiából is több cég döntött a részvétel mellett, amely bizonyítja, hogy hosszabb távon, nemzetközi viszonylatban, akár regionális szerepet is betölthet a Fagylalt Kiállítás a Közép-Európai országok viszonylatában. A kiállításon minden megtalálható lesz; az alapanyagoktól kezdve a gépeken át egészen a kiszállítással foglalkozó cégek kínálatáig. A szakmai látogatóknak mindhárom napon keresztül lehetőségük lesz találkozni partnereikkel, megismerni az idei szezon újdonságait, amelyek Riminiben a SIGEP-en debütáltak. Az esemény célja, hogy a fagylaltos szakma üzleti kapcsolatainak erősítése és a hazai fogyasztás növekedésének elősegítése.

„A KIÁLLÍTÁS FAGYLALTJA” VERSENY – március 3.

A kiállítók fagylaltjai, négy kategóriában, - tejes, gyümölcsös, legszebben díszített és „mentes” - versenyez a „Kiállítás fagylaltja” címért, amelynek eredményhirdetésére március 3-án 15.00 órakor kerül sor a helyszínen. A zsűri cukrászból, chefből és a fogyasztókat reprezentáló tagból áll, akik a kiállítók standjait körbejárva, a versenyre nevezett fagylaltokat kóstolva hozza meg a szakmai és közönségszempontokat figyelembe véve döntését a meghirdetett kategóriák legjobb fagylaltjairól.

INGYENES SZAKMAI BELÉPŐJEGY

A kiállítás honlapján március 1-ig van lehetőség online regisztrációt követően szakmai jegy igénylésére, amely ingyenes belépésre jogosít a rendezvény bármely napján. A családtagok és kísérők a helyszínen megváltható kedvezményes árú jeggyel tekinthetik meg az eseményt.

EGYIDEJŰ RENDEZVÉNY: HOSTTRADE VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS

A fagylaltok mellett a gasztronómia más területe is bemutatkozik ugyanebben az időben és helyszínen. Vendéglátóipari gépek és berendezések forgalmazói és szolgáltatók mintegy 1.000 m2-en várják az éttermek, közétkeztetésben dolgozó szakmai látogatókat az idei év egyetlen ilyen tematikájú szakkiállításán.

MIT KÍNÁLUNK MÉG A LÁTOGATÓKNAK?

-          ingyenes parkolás, jól megközelíthető helyszín
-          kiállítási akciók, kedvezmények
-          online kiállítási katalógus, amely okostelefonon keresztül is elérhető
-          étterem, büfé

Várjuk Önt is, látogasson el március 2-4. között a Fagylalt Kiállításra, valamint a HostTrade Vendéglátóipari Szakkiállításra
a BOK (korábbi: Syma) Csarnokba.

Nyitva tartás: 10.00-18.00 óra között.

További információk: www.fagyifeszt.hu, www.hosttrade.hu

 

Szervező:

global exicor logo

 

 

 

tel: +36-30/449-2618, +36-30/350-5172