A Cornexi banános zabszeletekkel és egy izgalmas nyereményjátékkal várja a szezon első nagyszabású, fővárosi futóversenyének, a Telekom Vivicittá Városvédő Futásnak a résztvevőit.

A minőségi gabonapelyheket, zab- és müzliszeleteket, és zabkásákat gyártó, magyar tulajdonú Cornexi idén első alkalommal áll büszke támogatóként az egészséges és sportos életmód elkötelezettjeinek egyik kedvenc tavaszi sportrendezvénye mellé. A Vivicittá tavaly több mint 30000 indulóval döntötte meg a mindenkori nevezési csúcsot, és idén is telt házra számítanak.

A 2017-es Vivicittá futóhétvégén az április 7-én, szombaton egyéniben, családdal, és váltóban is több távon futhatnak egy egészségeset a mozgás hívei, és ekkor kerül megrendezésre SUHANJ! Fogyatékkal élők futama is.

Vasárnap 10 órakor rajtol a félmaraton, amely akár már párban is teljesíthető, 14 órakor pedig a klasszikus Vivicittá Városvédő Futást indítják.

A futóverseny résztvevői, valamint az érdeklődők valamennyien egy izgalmas nyereményjátékban is részt vehetnek. Azok között, akik a célnál felállított Cornexi-sátorban és a versenyzők csomagjában található szórólappal szelfit készítenek, majd az elkészült fotót a @Cornexi tageléssel 2017. április 16-ig megosztják a Facebook-on, azok a Cornexi zsűri választása alapján ajándékcsomagot nyerhetnek.