Kiemelt ipari témák

Mozaik Lista

A bikavér két hazai borvidéken, Egerben és Szekszárdon készíthető, de hogy melyik finomabb, azt a barátságos párbajon a kóstoló közönség maga dönthet el.

Új hűtőcsarnokot adtak át szerdán a hat állami erdőgazdaság tulajdonában lévő, tavaly 1,76 milliárd forintos árbevételt elérő Somogy megyei Öreglaki Vadfeldolgozó Kft.-ben.

Fotó: Wiesbauer-Dunahús

Hírek

A Wiesbauer-Dunahús Magyarország legnagyobb grillkolbászgyártói közé tartozik.

Január 22-én kezdte meg legújabb fémdobozos töltősorának telepítését a HELL ENERGY Magyarország Kft. Az összesen 5 milliárd forintos beruházással több mint duplájára növeli gyártókapacitását a világ 48 országában jelen lévő hazai energiaital brand, ezzel mintegy 70 új munkahelyet teremtve a hátrányos helyzetű borsodi régióban.

A L’Oréal világ szinten vezető szerepet tölt be a fenntartható vállalati működésben. Ezt az előző évben számos jelentős, független, nemzetközi szervezet is elismerte kitüntetéseivel.

1647 kiállító és közel 38 ezer érdeklődő vett részt idén az édességipar nagy találkozóján, az 1971 óta megrendezett ISM-en, Kölnben. Az eseményen a Szamos is bemutatta újdonságait, egyúttal összegyűjtötték a szakmai tapasztalatokat.

Termékmix aktuális szám

 

 

termekmix banner 2018 februar 2


button belelapozok

Chef&Pincér magazin

Banner Chefpincer 2018 januar

web gombok zold belelelapozok

Népszerű ipari témák

Mozaik Lista

A bikavér két hazai borvidéken, Egerben és Szekszárdon készíthető, de hogy melyik finomabb, azt a barátságos párbajon a kóstoló közönség maga dönthet el.

Gábor Andrea

Személyi hír

Új marketing igazgatót nevez ki a Pannontej Zrt. Gábor Andrea személyében, aki februárár 1-jétől tölti be új pozícióját. A személyi változásra azért volt szükség, mert elődje Wilheim Gábor távozik az tejipari cégtől.

Trendfm