Az ázsiai konyha egyik legsokoldalúbb sült tésztája, a Tempura, mely kiadóssá teszi az édes és sós ételeket egyaránt az aranybarnára, ­ropogósra sült bundában.

Egyaránt bevonhat ezzel az ízletes tésztával halat, húst, éppúgy mint zöldségeket vagy akár gyümölcsöt.

Elkészítési javaslat:
1. Elkészítés tejjel: Csomómentesre keverjük a Tempura port 300ml 3,5%-os zsírtartalmú tejjel és 5 percig állni hagyjuk. Elkészítés vízzel: Csomómentesre keverjük a Tempura port 250ml vízzel és 5 percig állni hagyjuk.
2. Az elkészített tésztát még egyszer keverjük el, mártsuk a tésztába az elkészíteni kívánt ételt (lehet hús, hal, zöldség, gyümölcs), csepegtessük le.
3. Majd rögtön helyezzük az ételt forró olajba, lehet serpenyőbe vagy olajsütőbe is (175°C-on), míg aranybarnára sül.

 

Fogyasztói kiszerelés: 400 g
Gyártó, forgalmazó: Point Marketing Kft., 2519 Piliscsév, Topol u. 1.
Ügyfélszolgálat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06 33/ 518-022
www.pointmarket.hu