Az Aldi rózsák ára 1,99 fonttól kezdődik.

Valentin-nap alkalmából a legalacsonyabb áron kínál egy tucat rózsát az Aldi az Egyesült Királyságban – jelentette be kedden az üzletlánc.

Az Aldi brit üzleteiben február 11-től mindössze 4,49 fontért kapható majd egy tucat vörös rózsa. A vásárlók így több mint 20 fontot spórolhatnak meg más áruházakhoz képest, ami a közlemény szerint azt bizonyítja, hogy a Valentin-napnak nem kell sokba kerülnie.

A közlemény szerint a 12 gyönyörű vörös rózsából álló csokor biztos, hogy szerelem lesz első látásra. A vásárlók akár duplázhatnak is az Aldi Double Dozen Romantic Roses csokorral, amely 24 vörös, rózsaszín és fehér rózsát tartalmaz 9,99 fontért. A szintén 9,99 fontos Love Always csokor pedig 18 vörös rózsából áll.

Ha mindez nem lenne elég, akkor február 12-től a vásárlók választhatják a különleges Elegance csokrot is 14,99 fontért, amely rózsaszín és vörös rózsákból, liliomból és illatos eukaliptuszágakból áll. Aki nem csokrot szeretne, az válogathat az Aldi One Love Rose szálas rózsájából is, amelynek darabja csak 1,99 fontba kerül.