A Lidl Németország bajorországi sajátmárkás friss tejtermékei ’állatjóléti címkét’ kapnak a Német Álltavédelmi Szövetségtől.


A 'Für Mehr Tierschutz' – ’Az állatok jobb védelméért’ – prémium állatvédelmi emblémát a Német Állatvédő Egyesülettől lehet elnyerni. Ezt kapta meg most a Lidl bajorországi sajátmárkás teje 2017 januárjától, az Ein Gutes Stück Bayern - ’Egy jó darab Bajorország’ termékcsalád.

Lidl tej

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Lidl az első partnerünk, amely megerősíti együttműködésünket, és elkezdte használni termékén a prémium állatvédelmi címkénket. Ez lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy tudatos és felelős döntést hozzanak, és az állatok nagyobb jólétét válasszák” – mondta Thomas Schröder a Német Állatvédelmi Egyesület elnöke. A Lidl termékei az első mindennapi regionális fogyasztási cikkek, melyek megkapták az emblémát.

Jan Bock, a Lidl Németország beszerzési menedzsere elmondta: „Fontos számunkra a felelősségteljes cselekvés, mind az emberek, mind pedig környezetünk felé, beleértve ebbe azt is, hogy nagyobb erőfeszítéseket tegyünk az állatvédelem terén. Az ’Egy jó darab Bajorország’ tejtermékek kiállnak a fenntarthatóság és az állatok jóléte mellett, és örömünkre szolgál, hogy erőfeszítéseink most láthatóvá váltak ezen a prémium állatjóléti címkén keresztül.”

esmmagazine.com