Rákospalota, Pestújhely, Újpalota lakóinak és a fővárosba érkezőknek is kényelmes bevásárlási lehetőséget jelent az 1,35 milliárd forintos beruházásból megépült SPAR szupermarket Budapest 15. kerületében, a Szentmihályi út 142. szám alatt.

„Kétszeres öröm számunkra, amikor nemcsak egy népes fővárosi kerület lakóinak kínálunk új bevásárlási lehetőséget, de életet lehelünk egy korábban már bezárt épületbe. Új funkciót adunk ezeknek a tereknek és környezettudatos módon építünk meg egy modern áruházat, amely teljeskörűen kiszolgálja a környékbeli családokat” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője a beruházásról az üzletlánc közlemény szerint.

A Szentmihályi úton egy korábbi autószalon helyén modern, korszerű, a frissáru kínálatra nagy hangsúlyt helyező, 700 négyzetméteres eladóterű SPAR szupermarket nyílt, ahol teljesen átalakított és új bútorokkal berendezett eladótérben intézhetik bevásárlásaikat az üzletbe betérők. Az eladótérbe lépve a zöldségosztály fogadja a vevőket, majd a kényelmi termékekkel megtöltött hűtőpultból szendvicsek, kész saláták, egytálételek széles választékából válogathatnak. A bejárattal szemben található pékáru osztályon a hagyományos és a speciális táplálkozási igényeket is kielégítő, részben helyben sütött termékek kínálata sorakozik. Akár egy gyors ebédről, akár a családnak hazavitt vacsoráról legyen szó, az új SPAR áruházban meleg ételek, grillezett húsok és kolbászok széles kínálatából választhatnak a vásárlók. A friss csemege és hús termékekhez a kiszolgálópultban és a hűtőkben – előrecsomagoltan – is hozzájuthatnak a fogyasztók, ami kényelmes választási lehetőséget biztosít a gyors, várakozás nélküli vásárlásra. Innen a tej-, az italosztály, majd pedig a mirelit részleg érintésével vezet a bevásárlási kör a kasszasorig.

A környezetvédelmi szempontokra különösen odafigyelve a megújult áruházban LED világítás, és korszerű, szén-dioxid alapú hűtéstechnika gondoskodik a minél hatékonyabb és energiatakarékosabb világításról és hűtésről.

Az új SPAR szupermarket 24 dolgozónak jelent munkalehetőséget, miközben kényelmes bevásárlást biztosít a kerületben élőknek, és az északi országrészből a fővárosba érkezőknek nap mint nap.