Hat évvel ezelőtt indult útjára az ALDI Utazás Magyarországon, amely a legjobb ár-érték arány mellett kínál egyéni és csoportos utazásokat a világ minden pontjára, és az olcsóbb utakat keresők mellett az egyedi lehetőségek iránt érdeklődők is megtalálják az igényeiknek megfelelő ajánlatokat.

Az ALDI Utazás mögött álló Eurotours a piacon egyedülálló módon tud több ezer szállást kínálni az utazóknak, megfelelve a változatos igényeknek. A desztinációk köre rendkívül széles: a közkedvelt belföldi úticélok mellett egyénileg, autóval, repülővel vagy hajóval nemcsak Európa egésze, hanem a világ más kontinensei is felfedezhetőek egyénileg, párban, családdal vagy akár ismerősökkel – írja a diszkontlánc közleményében.

„Az ALDI Utazás bőven túlmutat a klasszikus utazásszervezői, illetve -közvetítői szerepén, hiszen az Eurotours a vállalatcsoport más országaival közösen köt szerződéseket az egyes szállásokra, így nem csupán a számszerűsíthető árelőny garantálható, de a szolgáltatás egységesen kiemelkedő minősége is. Az utazók számára magyar nyelvű ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a foglalások pedig telefonon és online is intézhetőek. Mindezek elégedettségnövelő tényezők a szolgáltatásaink nyújtása során, hiszen lényegében ugyanazon árért többet adunk” – mondta Andreas Hamorszky, az Eurotours ALDI Utazásért felelős osztályvezetője.

A 2021-ben, a pandémia időszaka alatt bevezetett pénzvisszafizetési garancia lehetővé teszi, hogy az üdülni vágyók gondtalanul foglalhassák le nyaralásukat, és lemondás esetén az ALDI Utazás 100%-ban visszatéríti a befizetett összeget.

Saját közösségimédia-csatorna és nagyszabású nyereményjáték
A születésnap alkalmából az utazásszervező és -közvetítő szintet lépett: szeptember 14-én az ALDI Utazás önálló Facebook- és Instagram-oldalt indított, ahol az ajánlatok mellett különböző tippek, trükkök és tanácsok támogatják a foglalás előtt állókat.
Az ALDI Utazás most egy 6 héten át tartó nyereményjátékkal is ünnepel, amelyen többéjszakás, páros utazásokat sorsol ki hétről hétre, belföldi és külföldi úticélokra egyaránt – köztük egy felejthetetlen hajóutat is.

(Kép: Facebook/Aldi Utazás)