Az Auchan lett az Év Tejtermék Kereskedője. A díjat többek között azzal érdemelte ki az áruházlánc, hogy a legszélesebb választékot tartja polcain tejtermékekből akár az alap-, akár a prémium kategóriában. A kitüntetés odaítélésében nagy szerepe volt a Martontej gyártotta Auchan prémium sajátmárkás tejtermékcsalád kiváló minőségének és fenntartható előállításának is. A következő hetekben pedig az eddigieknél is kedvezőbb árú tejtermékekkel találkozhatnak a vásárlók az Auchan üzleteiben.

Széles választék, kiváló ár, jó minőség, ellenőrizhetőség jellemzi az Auchan kínálatát, amit a következő hetekben egy-egy kedvező ajánlattal is megmutat a kiskereskedelmi lánc. Így például az Auchan Nívó 80 %-os 200 grammos vajat 455 forintért, a Jogobella 900 grammos joghurtot 649 forintért, a RAMA csészés margarinokat pedig 599 forintért tudjuk megvásárolni. Az áruházlánc kínálatában közel 900-féle tejtermék közül válogathatunk, amelyek között elérhetők az alternatív, mentes megoldások is. A tejtermékek között megtalálható a Martontej által gyártott Auchan prémium sajátmárkás tejtermékcsalád is, amely 2022-ben elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat – írja az áruházlánc közleményében.

A gyártás 100%-ban zöldenergia felhasználásával történik, így az áruházlánc vásárlóinak a minőség mellett egy teljesen fenntartható termékcsaládot kínálhat. Az egyedülálló lenmag alapú, GMO-mentes takarmányozási technológia hatására a Martontej gyártotta tejben és az ebből készült tejtermékekben a megemelkedett Omega-3 zsírsavnak köszönhetően a telített és telítetlen zsírsavak aránya olyan mértékű, melynek már igazolhatóan kedvező hatása van az egészség megőrzésében. A tejtermékekben számos, szervezetünk számára hasznos vitamin és ásványianyag található, így az egészségtudatos vásárlók számára is kitűnő választás lehet ez a prémium sajátmárkás termékcsalád. A prémium minőséget a csomagolás is tükrözi, amelyből az innováció sem hiányzik, hiszen az azon lévő QR kód segítségével teljesen nyomonkövethető az adott élelmiszer előállítása. A vásárlónak nincs más dolga, mint hogy a beolvasott kód segítségével megtudja, hogy az adott tejtermék melyik gazdaságból származik, mit tartalmaz és milyen tápértékre vonatkozó mutatói vannak.

A tudatos választást, az egészséges életmód elősegítését a vállalat fő feladatának tekinti, emiatt olyan szakmai szervezetekkel is együttműködnek, mint a Kék-Fehér-Szív Szövetség vagy a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége.