Snackeket, édességet kóstoltunk a Kifli.hu választékából. Az online szupermarket választékában számos natúr, sós, édes, ízesített olajos magból és magkeverékből választhatnak a fogyasztók. Mi a Yutto termékeit kóstoltuk, amelyek csak a Rohlik cégcsoportnál, itthon kizárólag a Kifli.hu-nál kaphatóak.

A Kifli.hu oldalon kapható Yutto termékek széles választéka rengeteg izgalmas ízt és összetevőt kínál a vásárlóknak. A márkanév alatt kaphatók sós snackek, magvak és növényi alapú italok is. Mi ezekből kóstoltunk meg többet is, és nagyon elégedettek voltunk az eredménnyel. Finomak, minőségiek, nasiként, de süteményekben vagy salátákban is felhasználhatóak, és nem tartalmaznak ízfokozókat, vagy adalékanyagokat.

A Yutto Kaliforniai héjában pörkölt, sózott pisztácia az egyik legjobb termékük, nekünk ez volt a kedvencünk. A pisztácia finom és kiváló minőségű, a héja pedig enyhén sózott. Egy olyan magot sem találtunk a csomagban, aminek ne tudtuk volna könnyedén kinyitni a héját.

A Yutto Kaliforniai héjában pörkölt, sózott földimogyoró is kiváló ízzel és textúrával rendelkezik, amely az alacsonyabb hőmérsékleten történő feldolgozásnak köszönhetően jobban meg is marad. Értékeltük, hogy a sózás nem túl erős, nem túl intenzív. Aki inkább sótlant választana, az is megteheti, ugyanilyen fél kilós kiszerelésben van sótlan földimogyoró is a kínálatban, ami a kevesebb nátriumtartalom miatt egészségesebb választást is jelent.

A kaliforniai mandula is nagyon finom, édeskés, szép nagy szemekből áll. A Yutto pörkölt és sózott magmix összetétele különböző magokat tartalmaz, például dióféléket, tökmagokat, szóját és földimogyorót. Nagyon finom, egészséges nassolnivaló. A kesudió is finom, főzéshez, sütéshez, de önmagában is remek. A Yutto exotikus magmixe is megér egy próbát. A keverékben van kesudió, kókuszchips és mogyoró, de gyümölcsök is vannak benne, mint papaya, banán chips vagy áfonya.

A Yutto termékek változatosak, és rengeteg értékes tápanyagot és vitamint tartalmaznak. Igaz, a só-, zsír- és kalóriatartalomra azért érdemes figyelni. Az áruk is megfizethető, főleg a magas minőségük mellett. Ráadásul növényi tejitalokat is találnak köztük azok, akik valamilyen okból nem fogyasztanának állati tejet. A választékban van például bio rizsital, bio szójaital, vagy cukormentes bio mandulatital. Az ételek és italok nagy része bio minősítéssel rendelkezik, így azok, akik fontosnak tartják az egészséges és fenntartható életmódot, biztosak lehetnek abban, hogy minőségi ételeket fogyasztanak. Érdemes kipróbálni ezeket a finomságokat, mert új élményeket és ízeket nyújthatnak a mindennapi étkezéshez mindenkinek, aki szeret kísérletezni az ízekkel és az egészséges életmóddal.

Ha mindez nem lenne elég, egy különleges édességet is kóstolhatnak a vevők: fehércsokis, málnás, kék marcipános tartot a Kis Pékinas választékából. A sütemény nem csak nagyon finom, remek élmény, de a megvásárlása egy jó ügyet is támogat. A Kis Lépések Alapítvány kampányának kiemelt partnere idén a Kifli.hu, aminek köszönhetően március 29. és április 25. között rendelhető az egyedi sütemény. Ez azt jelenti, hogy az oldalon rendelt desszert megvásárlásából rendelt összeg a Kis Lépések Alapítványt támogatja, ahol autizmussal élő gyermekeket fejlesztenek. A marcipán kék színe is erre utal. Aki esetleg lemarad a kampányról, az se aggódjon, mert a Kis Pékinas süteményei több ízben is rendelhetőek a Kifli.hu-ról.