Sokadik alkalommal nyújt támogatást a Kifli.hu a vásárlói segítségével.

A budapesti online szupermarket, a Kifli.hu tudatos és érzékeny közönsége már többször támogatott szervezetet vásárlásaival, most az autizmussal élő gyermekeket segítő alapítvány a kedvezményezett – írja a cég közleményében.

„Idén mi is csatlakozunk a Kis Lépések Alapítvány Kék kampányához, hogy segítsük küldetésüket. Március 29. és április 25. között lesz elérhető a vásárlóink számára A Kis Pékinas által megáldott kékkel díszített málnás fehércsokis tart, melynek megvásárlásával az alapítványt támogatják. Minden támogatás újabb kis lépéssel segíti az ABA Terápiás központ bővülését, amellyel még több autizmussal élő gyermek ellátását tudják biztosítani” – mondta Nagy Dávid, a Kifli.hu PR managere.

Április első hetére emellett egy különleges, csak kék termékekből álló választékkal is készül a Kifli.hu, amelyek vásárlásával egy hétig, a tart vásárlásával pedig a teljes kampányidőszakban támogatják a vásárlók az alapítványt.

A Kis Lépések Alapítvány szakemberei közel 15 éve foglalkoznak autizmussal élő gyermekek korai fejlesztésével, és 2018 óta működtetik Magyarország egyetlen ABA Terápiás Központját. Az elmúlt években sok ezer fejlesztő órával, egyéni- csoportos és intézményes kísérés (árnyék pedagógus) formájában történő foglalkozásokkal segítették a hozzájuk jelentkező gyermekeket. Legfőbb céljuk, hogy fejlesztéseikkel ne csak a gyermekek, hanem az őket körülvevő család életminőségében is maradandó javulást eredményezzenek. Ötödik éve szerveznek „Kerülj kékbe” címmel kampányokat az Autizmus Világnapjához kapcsolódóan, amelynek dátuma április 2.