Új vásárlási élmény a dmLIVE Shopping segítségével: a dm App alkalmazás élő vásárlási streamjei interaktív élményt kínálnak a drogéria vásárlóinak.

A dm bővíti azon csatornáknak a számát, ahol vásárlóit minőségi, hiteles tartalmakkal tudja segíteni a mindennapi szépségápolás és az élet egyéb területein. Az élő közvetítéssel egybekötött vásárlás a drogéria piacon Magyarországon elsőként, kizárólag a dm-nél érhető el!

Ősztől új szolgáltatás kerül a dm portfóliójába: szeptember hónapban két alkalommal, majd októbertől heti rendszerességgel (szerdánként 19:00-tól) jelentkezik a drogéria a legújabb adásokkal. A live shopping egy élőben zajló, interaktív vásárlási lehetőség, amely nem csak edukál, de inspirációként is szolgál a nézők számára. Az élő adás lehetővé teszi, hogy a követők valós időben szólhassanak hozzá a műsorhoz, vagy kérdést tegyenek fel a témával, valamint a termékekkel kapcsolatban. Fontos megemlíteni, hogy a tanácsadás mellett lehetőség nyílik az azonnali online vásárlásra, ugyanis a kiválasztott termékekhez pedig további kedvezmények járnak majd exkluzív kuponok révén.

„A dm szakértői élőben közvetítik a szépségápolással, táplálkozással és életmóddal kapcsolatos témákat. Természetesen minden adás tematikája más és más lesz, amit márkanagykövetek és influencerek is tesznek még színessebbé. A korábbi években rendszeresen tartottunk az üzleteinkben vásárlói promóciókat, illetve tanácsadást is, a dmLIVE Shopping segítségével ezt az elvet átültetjük az okostelefonokra, így még nagyobb közönséget érhetünk el, valamint egy új szolgáltatással bővítjük többcsatornás kereskedésünket” – magyarázza az applikáció fejlesztését Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

Információ a csatlakozáshoz
A dmLIVE Shopping használatának előfeltétele az ingyenesen elérhető dm App fiók regisztrációja, valamint az online shop és az active beauty fiók összekötése, ugyanis az élő vásárláshoz kizárólag az alkalmazáson keresztül lehet hozzáférni. A drogéria innovatív megoldásokkal segíti, hogy mindenki a saját igényeinek és kényelmi szempontjainak megfelelően jusson hozzá a legújabb információkhoz. Inspirálja a hagyományos, személyes tanácsadást igénylő vásárlókat, miközben a technikai újítások révén a digitális megoldásokra fogékony közönségnek is maximális vásárlói élményt nyújtanak.

dm App – mérföldkő a digitális szolgáltatások sorában
A dm 2018-ban lépett be az online kereskedelem piacára. Az elmúlt négy évben ez a terület folyamatosan fejlődött, mára már közel 13 000 termék érhető el az online drogériában. Havonta átlagosan 1 millió látogató keresi fel a webshopot, a napi vásárlások száma ötszörösére nőtt a kezdetek óta. 2022 tavaszától egy új applikáció érkezett: a dm App mindent kielégítő, komplex szolgáltatással áll a vásárlók rendelkezésére. (Az applikáció letölthető az Apple App Store és a Google Play Áruházakból.)