A megfelelő táplálkozás kulcsfontosságú ahhoz, hogy szervezetünk egészségesen működjön. Ez nem csak a tudatos felnőtteket, de bizony a gyerekeket is érinti. De mi a teendő akkor, ha a kicsi ágál az étkezés ellen? A Kifli.hu legújabb szolgáltatása nem csak időt és pénzt takarít meg, de bio baba ételekkel is segíti a tudatos anyukákat. A Kiflicske klub pedig egyszerű, és gyors vásárlási lehetőséget biztosít az anyukáknak.

 A Kifli.hu Kiflicske névre hallgató klubjában az anyukák és babáik az elsők, hiszen a cégnél elkötelezettek, hogy vásárlói életét valóban könnyebbé, egyszerűbbé tegyék. A Kiflicske, mely akciókkal és ingyenes szállítással is várja a szülőket, a cseh anyacégnél már működik, és a tapasztalatok szerint a promóción túl azért is kedvelik az anyukák, mert havonta akár 6-8 órával rövidíti meg a bevásárlással töltött időt. "Gyakran látom, hogy mekkora segítség egy anyának, szülőnek, ha gyorsan elérhető az, amire szüksége van. Fontos hogy minél több idő jusson a gyermekekre, ezért a vásárlásban mi segíteni szeretnénk minden Kiflicske Klubtagnak.” - nyilatkozta Klekner Peter, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója.

 

Talán nem is lehet elég korán kezdeni az edukálást arra, hogy a tápanyagban, vitaminokban és rostban gazdag ételekkel tápláljuk a testünket. Ám ez különösen nehéz feladat az édesanyák számára, amikor gyermekükre még nem lehet érvekkel hatni. Hiába biztosítják a minőségi összetevők a testi, szellemi, lelki egyensúly kialakulását, ha egyszer az ehhez vezető út zöldségekkel és gyümölcsökkel van kikövezve. A Kifli.hu támogatja vásárlóit az egészséges törekvéseikben, például a friss, ellenőrzött minőségű hozzávalókkal vagy a szezonális zöldségek és gyümölcsök biztosításával. Új szolgáltatásukkal pedig a kismamákat is pártfogolja, és legalább 60 baba-mama termékét akciósan kínálja.

 

A Kiflicske Klub tagjainak a szállítás vasárnap és csütörtök között 10-től 16 óráig ingyenes és 20.000 Ft feletti vásárlás esetén 1000 Ft-nak megfelelő kreditet ad ajándékba, amelyet a következő vásárlásnál lehet beváltani. A regisztráció egyszerű, gyors, nyitott mindenkinek, akinek pici gyermeke van, vagy éppen most várja babáját. A babaklub akcióira a gyermek nemével és keresztnevével, illetve születésnapjával lehet feliratkozni.