A Kifli.hu észak-magyarországi partnereinek számát 50%-kal növelte, az innen származó termékek száma pedig több mint 100%-kal emelkedett.

Ahogy Peter Klekner, a vállalat CEO-ja fogalmazott: “Kiemelten fontos ügy számunkra, hogy valamennyi magyarországi tájegység felvonultathassa kiválóságait, így ismerhessék meg az emberek bármely régió ízeit egyre több helyről országszerte.” 

 A Kifli.hu vásárlói mostantól 35 északi kézműves termelő termékei között válogathatnak, hogy utazás nélkül a hét bármely napján megkóstolhassák a régió különlegességeit. A Piac folyamatos bővülésével a Kifli.hu a kis, családi vállalkozásoknak szeretne lehetőséget biztosítani arra, hogy frissen szedett terményeiket és kézzel készített termékeiket újabb érdeklődők felé juttassák el, ezzel is támogatva a hazai kistermelőket. A kínálatban a zamatos hazai paradicsomok, tejtermékek, lekvárok és friss saláták mellett további izgalmas, új, minőségi termékek is helyet kapnak.

Tudtad, hogy Észak-Magyarország kiemelkedő erdei gomba lelőhely?

A legnépszerűbb gombafélén, a csiperkegombán túl számos mennyei gombafajjal kényeztet még bennünket a természet. A kizárólag erdőkben, szabad úton termő gombafélék közül a vargánya, a rókagomba vagy a szarvasgomba is a hazai gasztronómia ékköveinek alapeleme, amelyek kifejezetten kedvelik az északi klímát. Felhasználási módjukat tekintve a krémlevesektől kezdve a savanyúságokon át széles spektrumon mozognak. A Kifli.hu beszállító partnerei több Michelin-csillagos étterem után most már vásárlói számára is elérhetővé tette ezeket a különlegességeket.

 A legnépszerűbb gombafélén, a csiperkegombán túl számos mennyei gombafajjal kényeztet még bennünket a természet. A kizárólag erdőkben, szabad úton termő gombafélék közül a vargánya, a rókagomba vagy a szarvasgomba is a hazai gasztronómia ékköveinek alapeleme, amelyek kifejezetten kedvelik az északi klímát. Felhasználási módjukat tekintve a krémlevesektől kezdve a savanyúságokon át széles spektrumon mozognak. A Kifli.hu beszállító partnerei több Michelin-csillagos étterem után most már vásárlói számára is elérhetővé tette ezeket a különlegességeket.

A Zsabi Gomba vezetője, Zsabojedov Pjotr Petrovics a NÉBIH által regisztrált gomba-szakellenőr: “Vállalkozásunkat közel kilenc éve indítottuk. Hobbinak indult az erdei gombák gyűjtése, de mára már annyira kinőttük magunkat, hogy számos étteremmel dolgozunk együtt, köztük Michelin csillagosokkal is, Budapesten és vidéken.” 

Természetes pre- és probiotikum - a tested meg fogja köszönni!

Szervezetünket, beleértve az emésztőrendszert is, ajánlott pre- és probiotikumokkal ellátni. Az anyatermészet erre is megadja nekünk a lehetőséget: fogyasszunk több kecsketejből készült terméket! A kecsketej számos kedvező tulajdonságot hordoz: könnyen emészthető energia- és fehérjeforrás, magas A vitamin, vas, kalcium, kálium, magnézium, cink, szelén, foszfor tartalma, nagyarányú esszenciális zsírsav tartalma miatt teljes értékű táplálék. A magaslati éghajlaton élő kecskék tejéből készülő ételek legjavát hozza el a Kifli.hu termékpaletta.


A chili 50 árnyalata - nem csak csíp!

A kommersz chiliken túl, egy minőségi chili képes számos egyéb ízkalandra is kalauzolni. Lehet édes, mézes vagy akár fanyar - attól függően, hol kell, hogy bedobja magát és magját! Bár automatikusan déli növénynek hisszük, a chili meglepően sokféle fajtáját hozta el a Kifli.hu Észak-Magyarországról.

 Ennél is több észak-magyarországi gasztronómiai élményt kínál látogatóinak a Kifli.hu, köztük ízletes kézműves lekvárokat és szószokat, vagy például alternatív tejtermékeket is. A Kifli.hu missziója, hogy az itthoni manufaktúrák bevonásával támogassa a kistermelőket, ezáltal csökkentve ökológiai lábnyomunkat. Ahogy a Kifli.hu mottója is szól: Jól enni és jól élni. - fenntarthatóan, a gasztronómiai színvonalat is magasra téve.