A Kifli.hu missziója, hogy minőségi árut biztosítson vásárlóinak, miközben hatalmas figyelmet fordít a környezetvédelemre és a fenntartható gazdálkodásra. A folyamat következő lépéseként a Kifli.hu bemutatja sajátmárkás halcsaládját, a Fjoru-t.

Az új termékcsoport hazai bevezetésével a Kifli.hu lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy a legfrissebb, ASC*/MSC** és bio minősítéssel rendelkező édesvízi és tengeri halak közül válasszanak. A kiválasztott árucikk a kifogástól számított akár 48 órán belül a vásárlók asztalán lehet. A Fjoru termékcsaládba közel 30 különböző termék tartozik, ezzel is tovább erősítve az online áruház piaci szerepét a hazai e-kereskedelmi szegmensben.

 „Nagyon fontos számunkra, hogy védjük környezetünket és egyben kiváló minőségű termékeket biztosítsunk vásárlóink számára. A most bevezetett Fjoru termékcsalád ezt a két célt teljesíti. Bízunk benne, hogy a magyar piacon ezzel az innovációval, teljesen új élményt tudunk adni ügyfeleinknek” - mondta el Klekner Peter, a Kifli.hu ügyvezetője.

 A Kifli.hu halszortimentje a lehető legfrissebb árukat kínálja, hiszen a vállalat közvetlen kapcsolatot épített ki a tengeri és édesvízi halászatokkal, így gyorsítva az áruszállítási folyamatokat. A Kifli.hu anyavállalata a Rohlik, együttműködést kötött a Fjord Bohemiával. Ennek részeként a csehországi központú cég Európa szívében dolgozza fel a halakat és tengeri termékeket, melyek így közvetlenül kerülhetnek a vásárlókhoz hosszas beszállítói és ellátói láncok helyett, akár a kifogástól számított 48 óra elteltével a kiválasztott áru a vásárlók asztalán lehet. Az együttműködés segítségével a Kifli.hu vásárlói biztonságos és fenntartható forrásból származó tengeri és édesvízi halakhoz tudnak hozzájutni a lehető legrövidebb időn belül.

 Az új termékcsoport bevezetésekor is fontos szempont volt a minőségi és széles választék. A halkínálat esetén a Kifli.hu csapata nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden esetben friss és nem újrafagyasztott termékeket kínáljon a vásárlóknak.

 Természetesen a sajátmárkás halválaszték mellett a Kifli.hu csapata továbbra is támogatja a hazai gazdaságokat.

 A Kifli.hu választékában 2020 októbere óta van jelen a FrissHal Kft, az ügyvezetőtől, Máté-Kerecsenyi Zoltántól megtudtuk, hogy: “Termékeink között megtalálhatóak konyhakész friss alapanyagok, késztermékek, pástétomok és olyan prémium üveges kiszerelésű halak, melyek teljesen egyedülállóan csak a mi választékunkban érhetőek el. Jövőbeni közös célunk nem is lehetne más mint folyamatos prémium minőségű termékek kínálata vásárlóink kosarába.”

 A Kifli.hu-nál így a már megszokott széleskörű édesvízi halválaszték mellett tengeri halak is elérhetőek lesznek.