A Kifli.hu új beszállítói programot dolgozott ki a magyar kistermelők számára, hogy a webáruházban emelkedjen a magyar termékek aránya - mondta Peter Klekner, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója kedden online sajtótájékoztatón.

A Kifli.hu magyarországi indulása óta elkötelezetten támogatja a hazai kistermelőket. A vállalat célja, hogy mindenki számára a lehető legjobb minőségű hazai zöldséget, gyümölcsöt és húsárut tudja biztosítani, ezért a kistermelőkkel és beszállítókkal még szorosabbra fűzi az együttműködését. A program részleteiről egy online sajtótájékoztatón beszélt a cég.

A most bejelentett program részeként a webáruház számos támogatást nyújt a partnereinek, hogy csökkentse terheiket és a gazdáknak csak arra kelljen fókuszálniuk, ami számukra a legfontosabb: kiváló minőségű zöldség, gyümölcs termesztése és egészséges állatok tenyésztése.

„A Kifli.hu-nál tudjuk, hogy nem csak a vásárlókat szükséges támogatni és magas szinten kiszolgálni, hanem a kistermelőknek és beszállítóknak is ugyanolyan prémium szolgáltatást kell nyújtanunk. Célunk, hogy termékeink egyedülállóan frissek és egészségesek legyenek, mellyel így magasabb minőségű termékeket kínálhatunk majd vásárlóinknak” – mondta el Klekner Peter a Kifli.hu hazai ügyvezetője.

A program keretein belül a résztvevők delegált beszerzőkkel egyeztetnek az együttműködés teljes időszaka alatt. Figyelembe veszik a mezőgazdasági termények érési idejét, a haszonállatok növekedéséhez szükséges időt, a szállítási időket pedig ennek megfelelően alakítják ki. Az együttműködés részeként a Kifli.hu segíti a beszállítóit, logisztikai és csomagolási megoldásokban ad tanácsot, melynek köszönhetően a betakarítástól számított, akár 12 órán belül már a vásárló asztalán lehet az adott termék.

A szállítás azonban nem minden: a mezőgazdaság kiszámíthatatlanságát ismerve a Kifli.hu csapatánál felkészültek a váratlan kiadások kezelésére, a likviditási gondok leküzdésére is. A partnereknek a Roger pénzintézettel közösen olyan finanszírozási megoldásokat dolgoztak ki, mely lehetővé teszi az akár 3 napon belül történő kifizetést – így mindenki a legnagyobb pénzügyi biztonsággal vághat neki az együttműködésnek.

„Nagyon fontos számunkra, hogy partnereinkkel hosszútávú együttműködéseket tudjuk kialakítani és támogatni tudjuk őket céljaik elérésében. A programot ezért úgy alakítottuk ki, hogy az adminisztratív feladatok az együttműködés lehető legkisebb hányadát tegyék ki. A jó kapcsolat alapja a megfelelő bizalom és egymásba vetett hit, ezért is igyekszünk minél egyszerűbb és átláthatóbb szerződéseket kötni a beszállítóinkkal” – mondta el Szabó Réka, a Kifli.hu kereskedelmi igazgatója.

A támogatói program részeként az egyes vállalkozások külön marketing támogatást is kapnak, melynek segítségével a vásárlók jobban megismerhetik a termelőket, kialakulhat a bizalom és az országos ismertség, mely a hazai termelők számára kiemelt jelentőségű.

A programba való csatlakozási folyamatot is igyekszik a vállalat a lehető legegyszerűbb módon kivitelezni, így a termelőknek csak egy egyszerű kérdőívet kell kitölteniük, mely után a Kifli.hu beszállító csapata felveszi velük a kapcsolatot és meg is kezdődhet az együttműködés.
A teljes programról bővebb információt az alábbi weboldalon találhatnak: https://kifli.hu/targy/kistermeloi-egyuttmukodesi-program

 

Tények és számok:

Naponta több mint 4000 rendelés 

Több, mint 40 ezer vásárló

200 futár

CNG üzemanyaggal hajtott autók

11 000 termék - folyamatosan bővülő választék

Újratölthető csomagolású termékkör