Pais Mónikát nevezte ki budapesti multifunkcionális kompetencia központjának élére a Diageo italgyártó és forgalmazó vállalat. Az új ügyvezető igazgató Zeisler Gábortól veszi át a magyarországi vezetői feladatokat, aki új pozíciót tölt be a cégben, mint pénzügyi vezető az észak-európai régióban. A rendkívül gazdag szaktudással és tapasztalattal rendelkező vezető, Pais Mónika a budapesti kompetencia központ vezetését látja majd el.

Mónika több mint 23 éve dolgozik könyvvizsgáló és számviteli területen. A PWC-nél kezdte karrierjét, az ott töltött 11 év alatt többféle feladatot látott el. 12 éve csatlakozott a Diageo csapatához, ahol különböző vezetői pozíciókban dolgozott Budapesten. Az elmúlt éveit Group Chief Accountant pozícióban töltötte, amit a jövőben továbbra is ellát. Feladatai közé tartozik a globális pénzügyi beszámolókészítés és a cégcsoport számviteli, beszámolási kötelezettségeinek biztosítása.

A Diageo budapesti multifunkcionális kompetencia központja 2019-ben elnyerte a ‘Családbarát Vállalat’ címet a szintén 2019-ben bevezetett globális családbarát szabályzatának köszönhetően, amelynek értelmében a szülők (anyák és/vagy apák) maximum 26 hét fizetett szabadságra válnak jogosulttá gyermekük egy éves kora előtt.