Rajzpályázatot hirdet kisiskolások számára az Auchan. A hat és tizenegy év közötti gyerekek a számukra tökéletes iskolatáskáról készült rajzait június 12-30. között várják az Auchan áruházakban. A nyertes pályázó jutalma nem más, mint az általa megálmodott, egyedi iskolatáska, amelyet az áruházlánc franciaországi központjában készítenek el.

Ha a tanulást nem is mindenki várja nagy lelkesedéssel, a sulikezdő bevásárlást érdemes idejében megtervezni. Sok gyerek ugyanis már pontos elképzeléssel érkezik az üzletbe arról, hogy az egyes termékekből milyen színűt, mintájút vagy formájút szeretne.

 Az Auchan idén ebben is támogatja az iskolásokat, és egy szerencsésnek megalkotja álmai iskolatáskáját. Az áruházlánc által meghirdetett pályázatra 6-11 éves gyerekek rajzait várják a tökéletes iskolatáskáról, nevezni június 12. és június 30. között lehet bármelyik Auchan áruházban a rajz leadásával. A nyertes pályázó elképzelését megvalósítják, vagyis az iskolatáskát az Auchan franciaországi központjában legyártják, majd még a tanév kezdete előtt eljuttatják a nyertesnek.