A drogérialánc 2017-ben tovább fejleszti a béreket: az értékesítésben 9 százalékkal, a központi irodákban dolgozók esetén 7 százalékkal emelkednek januártól a bérek.

A januártól előre tervezett béremelésen felül a dm az életbe lépő járulékcsökkentésből megtakarított összeget is teljes mértékben bérfejlesztésre fordítja: az értékesítésben dolgozók 9 százalékkal, míg a központi irodákban dolgozók 7 százalékkal magasabb összeget vihetnek haza az idei évtől.

"A dm vallja, hogy vállalati sikereinek kulcsa a munkaerőben rejlik, ezért hosszú évek óta nagy hangsúlyt helyez a munkakörülmények és feltételek kedvező kialakítására, a munkatársak folyamatos fejlesztésére, képzésére, miközben versenyképes jövedelmet és változatos juttatási csomagot kínál dolgozóinak. A dm társadalmi felelősségvállalás stratégiájának egyik fontos része a munkahely és család összeegyeztethetőségének támogatása, a vállalatnál részmunkaidős foglalkoztatásra is van lehetőség" -áll a cég közleményében. A vállalat szerepet vállal a duális képzésben, a szakképzett munkaerő utánplótlásában is.

A tavalyi Dolgozói Elégedettségi Felmérésben a magyar dm ismét kimagaslóan pozitív megítélést kapott munkavállalóitól