Zsigray József értékesítési igazgató tölti be májustól a Reál Hungária Élelmiszer Kft. cégvezetői posztját. A vállalatot megalakulása óta irányító Kujbus Tibor tizennyolc év után köszön le a tisztségről.

Csaknem két évtized után távozik a 100 százalékban hazai tulajdonú Reál Élelmiszer Kft. éléről Kujbus Tibor. A cégvezető maga kezdeményezte a váltást, és a tulajdonosokkal történt megállapodása alapján május közepéig tölti be státuszát.

A helyét Zsigray József, a vállalat értékesítési igazgatója veszi át, aki szintén hosszú ideje erősíti a vállalatot, és eddigi munkájával is jelentős mértékben hozzájárult a Reál stabil piaci pozíciójának kiépítéséhez és fenntartásához. A rugalmas átmenet érdekében a két szakember a következő hónapokban szorosan együtt dolgozik a vezetői feladatok átadásán.

A Reál Hungária Élelmiszer Kft. 2001. január 1-jén jött létre. A társaság teljes egészében magyar tulajdonban van, hat tagvállalata egyben régiós központként is működik.

Kujbus Tibor vezetésével a cég a hazai kiskereskedelem meghatározó szereplőjévé vált, a csaknem kétezer üzletet számláló lánc évről évre előkelő helyen szerepel a toplistán