25 tonna friss terméssel, kb. 45 000 gyermeknek biztosított egészséges, tápláló élelmet a Kifli.hu ingyenes gyümölcsosztási kezdeményezése sikerére építve. 

Az óvodai és iskolai táplálkozás javítását megcélzó új, innovatív programjáról adott hírt a cég 6 milliomodik rendelése apropóján.

A Kifli.hu innovatív kezdeményezésével kívánja megreformálni a fiatalok étkezését, és egészséggel kapcsolatos ismereteiket. "A visszajelzések, amelyeket kaptunk, egészen látványosak voltak, és megerősítették, hogy szükség van minőségi táplálkozási lehetőségekre az intézményekben. Ez a program nem csupán az élelmiszerek szállításáról szól, hanem egy egészségesebb, tudatosabb generáció kialakulásának elősegítéséről.” - fogalmazott Gabril Makki, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója.

A program főbb pontjai:


Széles egészséges választék: Friss és tápláló élelmiszerek speciálisan összeállított választéka, amely a növésben lévő gyermekek egyedi táplálkozási igényeire szabott.


Időtakarékos kényelem: Egy kattintással elérhető bevásárlólista, amely egyszerű és hatékony rendelést biztosít, és a zsúfolt iskolai napirendhez is igazodik.

Tervezhető pontosság: A kiszállítások akár pontos 15 perces időintervallumokban történnek, és kora reggeltől kezdve minden nap rendelkezésre állnak, ezáltal biztosítva, hogy a friss ételek mindig akkor kerüljenek az asztalra, amikor szükség van rájuk.

Nagyszerű ár: Az intézmények minden Kiflis vásárlás után krediteket kapnak az egyedülálló pénzvisszatérítési rendszerben. Exkluzív promóciók, és heti 2000 akciós termék várja őket.

Közösségépítés: Az óvodák 5%-ot visszakapnak levásárolható kreditben havi minimum 100.000 Ft értékű rendelés esetén, továbbá plusz krediteket szerezhetnek a szülők által leadott - gyermekük óvodájának egyedi kódját használó - vásárlások révén, amelyekkel az óvodai programot gazdagítják.

"A közösség és az egészség iránt mélyen elkötelezett vállalatként egy olyan program elindítása, amely mindkettőt támogatja, természetes következő lépés számunkra. Izgatottan várjuk, hogy milyen pozitív hatással lesz ez a gyermekeinkre és jövőjükre." - mondta Gabril Makki.