Hat budapesti és két vidéki helyszín után újabb egységgel bővül a Wolt Market hálózata, így immár a szegediek is kipróbálhatják, milyen egyszerű a Wolt applikációján keresztül néhány kattintással elintézni a bevásárlást.

A Wolt Market egy vásárlók nélküli bolt, amely a bevásárlás kényelmes és gyors formáját biztosítja: a Wolt felhasználói az applikáción keresztül rendelhetnek a Wolt Market kínálatából, a megrendelt termékeket pedig akár 30 percen belül házhoz szállítja a Wolt futár partnere. A Wolt Marketből vásárlás több előnnyel is jár: egyszerű, elkerülhető vele az autózás, tömegközlekedés, sorban állás, és még cipekedni sem kell.

 A szegedi Wolt Market a belvárosban, a Kálvária sugárúton található és csaknem a város teljes területét kiszolgálja. Az árukínálat közel 4000 féle termékből áll, köztük számtalan frissáru (zöldség, gyümölcs, friss pékáru), ami folyamatosan bővülni fog, de már a kezdetben is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az ételérzékenyek és a vegánok igényeit is kielégítsék. Hétköznap reggel 7 és este 11 között, hétvégén reggel 8 és este 11 között lehet leadni a rendeléseket, a nyitás kapcsán pedig akciókkal is készül a Wolt Market, amelyekről az applikáción keresztül értesülhetnek részletesen a vásárlók.

 “A Wolt Marketek évek óta a legnépszerűbb Woltos helyszíneknek számítanak országszerte, elsősorban versenyképes áraink és a kényelmi jellegük miatt. Örömünkre szolgál, hogy immár Szegeden is elérhetővé válik a szolgáltatásunk, mert szeretnénk minél többekkel megismertetni a vásárlásnak ezt a kényelmes és egyszerű módját. Idén ráadásul további vidéki üzletnyitást is tervezünk” - nyilatkozta Tőrös Gábor, a Wolt Market ügyvezető igazgatója a szegedi üzletnyitás kapcsán.

 Szénsavmentes vizet és banánt rendelünk leggyakrabban a Wolt Marketről

Az online élelmiszervásárlás egyre nagyobb teret hódít, jól mutatja ezt az is, hogy Magyarországon 2023-ban a legtöbb Woltos rendelést a Wolt Market Keleti teljesítette. Az idei évben a Wolt Marketekből szénsavmentes ásványvizet, banánt, tejet, mandarint és paradicsomot rendeltek legtöbben a magyar Wolt-felhasználók.