Az Alza.hu felgyorsítja az áruszállítást Budapesten és környékén.

Ezt új fővárosi raktára, nagy mennyiségű raktárkészlete, valamint saját AlzaExpres szállítási szolgáltatásának kibővítése teszi lehetővé. Mindezek eredményeként a vállalat a 12 óráig beérkezett megrendeléseket még aznap kézbesíteni tudja, illetve lehetőséget biztosít egy pontosabb kiszállítási idősáv kiválasztására.

Az Alza.hu felgyorsítja a megrendelések kiszállítását ügyfelei számára. Az idei év során 148 darabra bővítette a magyarországi AlzaBoxok hálózatát, amelyet folyamatosan épít tovább. Emellett a kiemelt vásárlási szezonra készülve a webáruház a belső folyamatok finomhangolásán, illetve az AlzaExpres kiszállítási szolgáltatásának bővítésén dolgozott, ősszel pedig új, 4000 négyzetméteres külvárosi raktárat nyitott Budapesten.

A nemrég nyílt raktár, valamint a 15000 fajta termékből álló raktárkészlet lehetővé teszi, hogy az e-kereskedő a megrendeléstől számított 5 órán belül kiszállítsa az árut Budapesten és környékén. A 12 óráig beérkező Budapesti raktáron lévő termékekre vonatkozó megrendeléseket az Alza még aznap kiszállítja, mindezt 890 forintért, azaz a normál kiszállítás áráért. A vásárlók tehát otthonuk kényelméből intézhetik karácsonyi bevásárlásaikat, és az online vásárlással megspórolt időt tartalmasabb dolgokra fordíthatják, szeretteikkel tölthetik, miközben a rendeléseiket még aznap megkapják.

"Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legközelebb legyünk a vásárlóinkhoz, és a lehető leghamarabb élvezhessék a megvásárolt termékeket. Ezért döntöttünk úgy, hogy Budapesten nyitjuk meg első városi raktárunkat, így a fővárosban és környékén órákon belül ki tudjuk szállítani a megrendeléseket" - mondta Takács Csaba, az Alza.hu ügyvezető igazgatója.

A sebesség mellett az Alza a szállítási idők pontosításán is dolgozik. A webáruház azt szeretné, ha vásárlói nem vesztegetnék az idejüket azzal, hogy egész nap a futárra várnak. Ezért az AlzaExpres (egyelőre Budapesten és környékén) kiegészíti a szállítási szolgáltatását azzal a lehetőséggel, hogy az ügyfelek kiválaszthatják az igényeiknek és lehetőségeiknek leginkább megfelelő kétórás idősávot. Az ünnepek és a hosszadalmas, egész napos futárra várakozás így az Alza.hu-val a múlté lesz.

Több információ a szolgáltatásról: https://www.alza.hu/gyors-es-pontos-kiszallitas-budapesten