A vállalat célja, hogy minőségi termékeket kínáljon elérhető áron. Sajtok, tejek, joghurtok és más tejtermékek lesznek elérhetőek a kínálatban.

 A Miil a Kifli.hu anyavállalatának a Rohlik Groupnak az első sajátmárkás termékcsaládja, összesen 31 új tejtermék válik elérhetővé kedvező áron a Kifli.hu vásárlói számára. A széles választékban megtalálhatóak a különböző sajtok tömb és szeletelt formában, camembert, natúr és gyümölcsjoghurtok, valamint tejföl, tejek és bio termékek. A termékkínálat tartalmaz félzsíros és a magasabb zsírtartalmú tejeket, amelyek dobozos kiszerelésben lesznek elérhetőek. A doboz felső műanyag része könnyen eltávolítható, ami megkönnyíti a későbbi újrahasznosítást.

  “Folyamatosan figyeljük a vásárlóink igényeit és ennek megfelelően alakítjuk kínálatunkat, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. A sajátmárkás termékcsalád ezért egy jelentős mérföldkő számunkra. Bízunk benne, hogy az új márka minősége és kedvező ára miatt, egyre több vásárló választ minket. Azért fejlesztettük ki a Miil termékcsaládot, hogy szélesebb választékot tudjunk kínálni ügyfeleink számára” – mondta el Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója