2021. júniusától új vezető irányítja az Alföldi Tej Kft. értékesítési tevékenységét: Hang Csaba, a vállalat eddigi kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere veszi át Dobrovoczky István feladatkörét.

Dobrovoczky István – eddigi kereskedelmi és marketing igazgató – 15 év sikeres közös munka után, saját döntése alapján elhagyja a vállalatot, pályafutását egy újonnan induló start-up cégnél folytatja tovább.

„Az Alföldi Tej munkatársai és tulajdonosai nevében nagyon köszönöm Dobrovoczky István elkötelezett másfél évtizedes munkáját, ő álmodta meg és vezette be a hazai piacon talán legsikeresebb két tejmárkát, a „Magyar” és a „Riska” brandünket, amivel hozzájárult cégünk sikereihez. Új munkájához mindannyiunk nevében sok sikert kívánok” – mondta Rózsás Mónika, az Alföldi Tej Kft. ügyvezetője.

Hang Csaba kilenc éve dolgozik az Alföldi Tej Kft.-nél kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként. Az ezt megelőző 17 évben a British American Tobaccónál, a Sole Hungária Rt.-nél, a Stollwerck Budapest Kft.-nél és a Rauch Hungária Kft.-nél szerzett széles körű tapasztalatot az FMCG szektorban, továbbá több évtizedes kereskedelmi és vezetői gyakorlattal rendelkezik.

„Az a célom, hogy tovább növeljem az Alföldi Tej Kft. értékesítését. Kiemelt hangsúlyt fordítok jól ismert márkáink hírnevének erősítésére, illetve termékeink még szélesebb körű elérhetőségére. A piaci igények alapján bővítjük termékfejlesztésünket, és új, kiváló minőségű tejtermékekkel szolgáljuk ki partnereinket és a magyar fogyasztókat” – mondta Hang Csaba kinevezése kapcsán.