Januártól Noszek Péter vezeti a magyar leánycéget, aki korábban a Nestlé teljes EMENA (Európa, Közel-Kelet és Észak-Afrika) régiójáért felelős pénzügyi és kontrolling-igazgatói pozíciót töltötte be.

A vállalati ranglétrát és a Nestlé több nemzetközi leánycégét egyaránt végigjárta a Nestlé Hungária ügyvezetését január elsejétől átvevő Noszek Péter.
A szakember 1991-ben gyakornokként kezdte karrierjét a cég svájci központjában. Első magyarországi megbízatását 1992-ben kapta: előbb a szerencsi gyár, majd a teljes magyar Nestlé kontrollerévé vált. Innen szerződtették az új-zélandi leányvállalathoz pénzügyi és kontrollingvezetőnek, és hasonló pozíciót foglalt el azután, hogy – Sydney-t útba ejtve – visszatért Magyarországra. Ezután hat éven át felelt a Nestlé pénzügyeiért a Fülöp-szigeteken, majd Lausanne-ba költözött a Nestlé Purina Petcare Europe pénzügyi és kontrolling-igazgatójaként.
2014-ben a Nestlé európai pénzügyi és kontrolling-igazgatói posztjára kérték fel. Ebben a pozícióban részt vett a vállalatcsoport Európát, Közel-Keletet és Észak-Afrikát egybefogó regionális szervezeti egységének (EMENA) létrehozásában, a Froneri vegyesvállalat megalapításában, a Nestlé Professional üzletág integrációjában, valamint a Nestlé EMENA régió 2020-ig szóló stratégiájának kidolgozásában.
A Nestlé EMENA pénzügyi és kontrolling-igazgatójaként Noszek Péter jelentős érdemeket szerzett a cégcsoport európai, közel-keleti és észak-afrikai tevékenységét átfogó régiójának megszervezésében valamint abban, hogy ez a térség azóta is folyamatosan és kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújt.

NestleHungaria NoszekPeter1
„Különösen izgalmassá teszi a kihívást, hogy több mint húsz év után én lehetek az első magyar vezető ebben a pozícióban” – mondta a Nestlé Hungária Kft. új ügyvezetője, akit a vállalatcsoportnál nem megszokott módon, pénzügyi háttérrel választottak ki és bíztak meg egy, a Nestlé számára fontos piac vezetésével. A Nestlé Hungária három gyárának, piaci jelenlétének és jelentős innovációs lehetőségeinek köszönhetően fontos regionális szerepet játszik a globális vállalatcsoport életében.
„Jelentős társadalmi átalakulás zajlik és az olyan kihívásokra, mint az elöregedő társadalom, a helytelen táplálkozási minták és a korai elhízás, csak a kiterjedt K+F infrastruktúrával rendelkező, fenntartható módon működő cégek tudnak majd érdemi választ adni” – hangsúlyozta Noszek Péter, aki kiemelt feladatának tekinti, hogy a magyar élelmiszeripar vezető szereplőjeként a Nestlé Hungária ne csupán a hazai fogyasztókért zajló küzdelemben legyen képes helytállni, hanem a fokozódó globális versenyben is.