Egy magas színvonalú összejövetel vendégeként jött a felismerés a Tutti Biscotti alapítója számára, hogy a hasonló eseményeken nem könnyű értékélhető harapnivalóval találkozni.

Pedig a jó minőségű sütemények meghozzák a kedvet a kötetlen beszélgetésekhez, miközben önmagukban is valódi élményt jelentenek. Kelényi-Kovács Zsuzsanna még aznap el is döntötte, a rendezvények területén a helyük.
Nem viselték meg az egyre nehezedő gazdasági körülmények, Tutti Biscotti For Events néven indít új üzletágat a prémiumsütemény-gyártó.

A Szamos cégcsoport süteményekre, linzerekre specializálódott tagja nagy tapasztalattal rendelkezik az itthoni és a nyugat-európai piacon egyaránt.

Most a cateringes és rendezvényes piacot célozzák, ahol gyakran nagyobb mennyiségben van szükség édes és sós süteményekre. Szerencsére egyre többen ismerik fel ezen a területen: ahhoz, hogy egy rendezvény maradandó élményt jelentsen, a magas színvonalú gasztronómia is nélkülözhetetlen. Ezzel a lépéssel a gyártói adottságaikat kihasználva bővítik ügyfélkörüket, mert termékeik magas minősége megfelel az iparági elvárásoknak. Meggyőződésük, hogy a hosszú eltarthatóság különösképpen versenyképessé teszi őket ezen a piacon is.

Kelényi-Kovács Zsuzsanna kiemelte: a hasonló rendezvényeken, konferenciákon, fogadásokon óriási jelentősége van az ízeknek. Messze nem mindegy, hogy milyen minőségűek a falatkák, sütemények. Számos vendég hangulatát határozzák meg az első falatok. Az emberek örülnek a házias ízeknek, az édes, de gyümölcsös lekvároknak, a vajjal készült tésztának.

„Egy ízletes isler vagy macaron gyakran az egész világot jelenti” – mondja Zsuzsanna.

A Tutti Biscotti idén szeretne igazán különleges ízekkel előállni. Idén több édes, és emellett sós újdonságok piacra dobását is tervezik. Egyelőre nem árulnak el részleteket, de biztosak benne: sem partnereik, sem a fogyasztók nem fognak csalódni az új finomságokban.

A kompromisszummentes minőségben és kizárólag a legmagasabb nívójú alapanyagokban hisznek. Csak kiváló minőségű vajból készült alaptészta található náluk, amibe szabadtartásból származó tojások kerülnek. Belga csokoládét töltenek az édességekbe, magas kakaó- és gyümölcstartalom felel az igazi ízélményért. Dióbelet kizárólag ökológiai gazdálkodásból hoznak, és a legkiválóbb minőségű lekvárokkal alkotják meg süteményeiket. Büszkék rá, hogy számos nagy nemzetközi és magyar partnerrel alakítottak ki hosszútávú együttműködést.

„A legbüszkébbek ügyfeleink visszajelzéseire vagyunk, amelyekből kiderül: kooperatív, megbízható, innovatív gyártónak tartanak. Jó érzés úgy dolgozni, hogy elismerik a munkánkat. Szeretjük partnerink véleményét hallani, de még ennél is jobban szeretjük a fogyasztók szemét látni, amikor beleharapnak valamelyik linzerünkbe” – mondja Kelényi-Kovács Zsuzsanna.

 (X)