Február 20-án a Hunguest Hotel Bál Resort-ban tartotta szakmai kiállítással egybekötött tisztújító Közgyűlését a Magyar Cukrász Ipartestület, a magyar vendéglátó cukrász vállalkozások szakmai érdekképviselete.

Az elmúlt négy évben hatalmasat fejlődött az Ipartestület, új székházuk átépítése mellett létrehozták és sikerrel üzemeltetik cukrász tanműhelyüket, mely hiánypótló szerepet tölt be szakmai továbbképzések és workshopok helyszíneként. Az oktató kabinet olyan felszereltséggel rendelkezik, mely a világ bármely országában megállná a helyét.

A Közgyűlés szervezeti változtatásokról is döntött, az Alapszabály változtatás elfogadásával az új Elnökség létszáma a hatékonyabb működés és döntéshozatal érdekében tíz főre csökkent.

A Magyar Cukrász Ipartestület új Elnöksége a következő négy évre:

Szakmai elnök: Erdélyi Balázs – Magyar Cukrász Ipartestület

Társelnök: Selmeczi László – Magyar Cukrász Ipartestület

Elnökségi tagok:  Andrész Zoltán – Andrész Cukrászdák, Biatorbágy, Budapest;

Bergmanné Gutman Gabriella – Bergmann Cukrászda, Balatonfüred

Csuta Zsolt – Csuta Cukrászda, Csákvár

Harrer-Abosi Beatrix – Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda, Sopron

Kiss Zoltán – Kiss Cukrászda, Lajosmizse

Mészáros Gábor – Mészáros Cukrászda, Szombathely

Pataki Ádám – Pataki Cukrászda, Érd

Pécsváradi Aliz – Magyar Cukrász Ipartestület 2

 

Felügyelő Bizottság elnöke: Nándori László – Nándori Cukrászda, Budapest

Felügyelő Bizottsági tagok: Kiss Károlyné – Major Cukrászda, Budapest; Pass Szilvia – Aranyalma Cukrászda, Székesfehérvár