Igazi meglepetéssel kedveskedik a Viber-felhasználóknak a FELIX macskaeledelek gyártója, a Purina Magyarország: ingyenesen letölthető matricacsomagot tett elérhetővé a népszerű chat alkalmazásban.

Játékos, őszinte, furfangos, érdeklődő, szeretetreméltó: ahogy kedvencünk, FELIX cica, úgy a Viber felhasználói is sokfélék, és más-más eszközökkel fejezik ki mondanivalójukat, érzelmeiket. Az új FELIX matricacsomag célja, hogy a felhasználók megosszák barátaikkal és családjukkal privát beszélgetéseikben nem csak a négylábúak iránti rajongásukat, de a megfelelő érzelmes matricával egyszerűen, gyorsan, akár kifejezőbben megmutassák aktuális hangulatukat, lelkesedésüket, támogatásukat, vagy épp üzenjenek egy-egy ünnepi alkalom kapcsán.

A Purina Magyarország Facebook oldalán már korábban is elérhető volt néhány matrica, melyeket story készítésekor lehetett előhívni ’Felix cica' kulcsszó alatt – ezek most kibővített, átdolgozott formában érkeztek meg a Viberre.

Nem véletlenül esett a választásuk erre a platformra: a világszerte több mint 1,1 milliárd felhasználóval rendelkező asztali és mobil csevegő alkalmazást havonta Magyarországon közel 3 millióan használják aktívan.

A márka központi arculatát követő matricák tervezésénél lényeges szempont volt, hogy a mindennapokban gyakran előforduló élethelyzeteket, hangulatokat és érzéseket mutassák meg, amelyeket mindenki átél, ugyanakkor a grafikák vidámak, humorosak, igazán bájosak legyenek.

A FELIX 24 db-os játékos matricacsomagja a Viberen már egy kattintással letölthető.