A tartósított élelmiszerek forgalmazásával foglalkozó Point Marketing Kft. 400 millió forintos beruházással új raktárt épít piliscsévi telephelyén - közölte a társaság ügyvezetője az MTI-vel.

    Manhertz Zoltán tájékoztatása szerint a beruházással kereskedelmi partnereik ellátási biztonságát szeretnék növelni, az épületben pufferkészleteket tárolnak a lehető, legkorszerűbb félautomata polcrendszeren.
    A fejlesztéshez 112 millió forint, feltételesen vissza nem térítendő állami támogatást kapott a vállalkozás, a beruházás a telephelyen lévő 1600 négyzetméteres raktár mellett valósul meg, várhatóan az idei év végére.
    A Point Marketing Kft. zöldség-, gyümölcs- és halkonzervek, olívabogyók, olívaolajok, levesgyöngyök, ketchup, mustár, majonéz, BBQ és ázsiai szószok nagykereskedelmével foglalkozik Magyarországon és Romániában.
    A világ minden tájáról érkező termékeket az élelmiszeripari kiskereskedelmi láncoknak, valamint vendéglátóipari felhasználóknak értékesítik. A társaság árbevétele 2020-ban és 2021-ben megközelítette az 1,3 milliárd forintot.

 

 

MTI