2022. március 22-24. között újra várja a szakembereket a Sirha Budapest, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A szakemberek számára kihagyhatatlan rendezvény most még fontosabb találkozási pontot jelenthet, hiszen az elmúlt időszak megpróbáltatásai után még nagyobb szükség van a közös eszmecserére, a változások követésére. A Sirha Budapest programkínálatában támogatja a HoReCa szektort, számos konferenciával és szakmai versenyekkel.

Jelentkezzen kiállítónak

A Sirha Budapest különlegességét nem csak a kiállítók sokszínűsége határozza meg, de több mint 40 országból érkeznek szakmabeli látogatók is. A 2022-es év ismét kiemelkedőnek számít a résztvevők körében, hiszen 6 év után ismét a Sirha Budapest ad otthont a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d’Or európai döntőjének.


Ne maradjon le és jelentkezzen kiállítónak 2021. november 30-ig akár 10% kedvezménnyel a jövő évi Sirha Budapestre!
 

JELENTKEZÉS

  

Ismét a Sirha Budapestre költözik a Bocuse d’Or Europe

Büszkék vagyunk rá, hogy 6 év után, ismét a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi Központban, a 2022. évi Sirha Budapesten dől el, hogy melyik tíz ország mérkőzhet meg a világ legjobbjaival!

2021. október 21-én szintén a Hungexpo adott otthont az izgalmakkal teli Bocuse d’Or magyar döntőnek, ahol eldőlt, hogy Dalnoki Bence és Nyikos Patrik képviseli Magyarországot a legrangosabb szakácsverseny kontinentális válogatóján, a Bocuse d’Or Európai Döntőjén 2022-ben.

A kontinentális válogató, mindamellett, hogy a nemzetközi figyelem középpontjába állítja a Sirha Budapestet, remek lehetőséget biztosít a hazai gasztronómiának, hogy nagyobb ismeretségre tegyen szert a nemzetközi színtéren. A résztvevők magyar alapanyagokkal dolgoznak mind a felkészülés, mind pedig a megmérettetés alatt, a versenyre idelátogató séfek, éttermesek, gasztronómiai szakemberek pedig megismerik a Sirha Budapest kínálatát.

      Széll Tamás a 2016-os Bocuse d’Or Europe gálán (Fotó: Bacsi Róbert)


Ízelítő a jövő évi Sirha Budapest programkínálatból:

  • Bocuse d’Or Európai Döntő - új
  • VinCE Budapest – új
  • Sirha Budapest Desszert Verseny
  • Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2021-2022
  • Future Store
  • Innovációs Termékverseny
  • PRIMOM Alapítvány és Enterprise Europe Network B2B találkozók
  • Pék és cukrász programok
  • CSAOSZ konferencia a csomagolóipari aktualitásairól és újdonságairól
  • Három napos szakmai konferenciaprogram

 

Jelentkezés és további információk: https://sirha-budapest.com/kiallitoknak/jelentkezes/