Hazánk vezető gyümölcslégyártója, a SIÓ-Eckes az év végi ünnepek közeledtével jótékonysági akciót indít.

Ha a november elsejétől december 31-éig tartó ünnepi kampány idején vásárolunk az akcióban részt vevő SIÓ-termékeket, azok árának egy részével a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatjuk, amely a befolyt összegből országszerte vitaminokban gazdag gyümölcsöket juttat el rászoruló gyerekeknek.

 

A magyar gyümölcslépiac évtizedek óta legnépszerűbb gyümölcsitalait gyártó vállalatának a kezdetektől fogva szívügye, hogy minél több ember élvezhesse a gyümölcsök jótékony hatásait gyümölcsitalok- és levek formájában. A kiemelt vitaminpótlást igénylő téli időszakban és a fokozódó járványhelyzetben ez még fontosabbá vált. A SIÓ idén a gyümölcsital-fogyasztást és a közösségi támogatást ötvöző kampányával szeretne örömet csempészni mind az adományozók, mind az adományozottak életébe.

 

„A közösségi támogatásban résztvevő termékek körét úgy válogattuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét. A kampányban ezért minden SIÓ 1 literes Rostos- és szűrt gyümölcsital, valamint a Sió Start, Sió Vitatigris, a Sió Találkozások, a Sió Citrusfriss és a Sió Light termékek is részt vesznek. Az egészséges folyadékbevitel hívei így a kedvenc gyümölcsitalaik megvásárlásakor nemcsak a saját egészségüket védik, hanem automatikusan hozzájárulnak ahhoz is, hogy rászoruló gyerekek ebben a vitaminokban szegényebb, téli időszakban is részesülhessenek a gyümölcsfogyasztás pozitív hatásaiból” – foglalta össze a kampány lényegét Kovács Ágnes, a vállalat ügyvezetője, aki hozzátette: “A koronavírus-járvány nemcsak a saját egészségünk, hanem mások egészségének védelmét és az egymás iránti felelősségünk jelentőségét is felértékeli.”