A Maspex Olympos Kft. szeretné kifejezni támogatását azon orvosok, ápolók, nővérek és minden kórházi dolgozó számára, akik ebben a rendkívüli helyzetben emberfeletti erővel és kitartással dolgoznak embertársaikért.


Ezen a héten a cég több ezer palack Apenta Vitamixx (vitaminozott és ízesített) ásványvizet juttatott el két dél-pesti kórháznak, köztük a Szent László Kórház számára, hogy egy kis segítséget nyújthasson nekik a mindennapi munkájukhoz.

Kiss Andrea, a Maspex Olymos Kft. marketing menedzsere elmondta, ebben a nehéz időben élelmiszeripari vállalatként is különleges felelősséggel tartoznak, így továbbra is az a céljuk, hogy fenntartsák a termelést és a kínálatot, ugyanakkor fontos számukra, hogy amennyire csak tudnak, segítséget nyújtsanak. „Adományunkkal szeretnénk kifejezni hálánkat és támogatásunkat az orvosoknak, ápolóknak, nővéreknek, s a kórház minden dolgozójának, akik a frontvonalban küzdenek a vírus idején. A Maspex Olympos Kft. palackozóüzeme továbbra is működik és szállítja partnerein keresztül  az élelmiszerboltokba a gyümölcsleveleket, vitaminos ízesített ásványvizet és üdítőket. A vállalat az eddigieknél is szigorúbb intézkedéseket vezetett be a dolgozók és partnerek biztonsága és a folyamatos ellátás biztosítása érdekében.”