A márkavédelem és az illetéktelen beavatkozás elleni védelem különösen fontos kihívás az elmúlt időszakban cégünk számára. – mondta Vass Attila, a kecskeméti STI Petőfi Nyomda Kft. csoportvezetője.

– Az egyre felerősödő igény lassan iparágtól, vevői szegmenstől független elvárás, amelyre igyekszünk megtalálni a lehető legoptimálisabb megoldásokat, igazodva a termékek és a vevők által támasztott követelményekhez.A vevői igények eléggé összetettek, lehet akár egy egyszerű költséghatékony megoldás, amely majdnem észrevehetetlen és elsősorban illetéktelen beavatkozás elleni, védelmi szerepe van.

–  Ezekben az esetekben általában az átlátszó anyagokat szoktuk javasolni, erős ragasztóval, melyet igény szerint szabályozott szakadást elősegítő vágásokkal, perforációkkal látunk el. – emelte ki Vass Attila. A zárjegy csomagolóanyaghoz történő illeszkedése érdekében az átlátszó vagy papír zárjegy kombinálható biztonsági elemek nyomtatásával is, ami tovább nehezíti a termékhamisítását.

belso kep 1
– Gyakran javasoljuk megrendelőinknek a „VOID” típusú címkéket is. Hatékonysága abban rejlik, hogy a zárjegy nem távolítható el a csomagolóanyagról anélkül, hogy ne hagyjon valamilyen nyomot. – folytatta az öntapadó címke csoport vezetője. A márkavédelem és illetéktelen beavatkozás elleni védelem mellett fontos a nyomon követhetőség, azonosíthatóság biztosítása, ami sima vagy futó sorszámozással, vonalkódokkal, QR kódokkal oldható meg.  

sti belso

Biztonságos, nyomon követhető, látványos design, hatékony megoldás: külön-külön és egyben is kivitelezhető egy aktív kommunikáción alapuló fejlesztési folyamat révén, amelyhez az STI Petőfi Nyomda Kft. egy optimális választás.